Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

Pomagamo vam, da se osredotočite
na doseganje poslovnih ciljev

Če želite zanesljivega partnerja, ki vam bo močno poenostavil upravljanje z dokumentacijo in bo prisluhnil vašim potrebam, potem vam priporočam Bens Consulting.


Primož Juhart, direktor
Juvi d.o.o.

Več kot 200 zadovoljnih partnerjev
iz vseh vej kemijske industrije!

Podjetjem in posameznikom pomagamo, da se lažje osredotočijo na svoje
poslovne izzive. Omogočamo vam oseben, strokoven in hiter dostop do
kritičnih informacij za celotno področje kemijskega prava.

 • Izpostavljeno
 • Varnostni listi
 • ADR
 • Biocidi
 • REACH
 • Vse

Pokličite 041 979 800 in se še danes dogovorite za sestanek

Nekaj izjav naših zadovoljnih strank

Stotinam velikih in majhnih podjetij smo pomagali pri posodabljanju
njihovih varnostnih listov v več jezikih.

Adria tehnika d.o.o.

"BENS Consulting d.o.o. se izkazuje za zanesljivega poslovnega partnerja"

S podjetjem BENS Consulting d.o.o. sodelujemo ker so nadpovprečno odzivni, skrbijo za stalno komunikacijo s stranko, se držijo dogovorjenih rokov, prisluhnejo potrebam stranke. Poleg navedenega pa je za naše podjetje najpomembnejše, da vse dogovorjene storitve izvede na visokem strokovnem nivoju. BENS Consulting d.o.o. se izkazuje za zanesljivega poslovnega partnerja in ga z veseljem priporočamo tudi naših poslovnim partnerjem.
Preberi več
 • Barbara Perko Brvar, Namestnica glavnega izvršnega direktorja

Banex d.o.o.

"Delo opravljajo strokovno, hitro in učinkovito ter dosledno."

V podjetju Bens Consulting d.o.o. svoje delo opravljajo strokovno, hitro in učinkovito ter dosledno.

Na enem mestu je mogoče dobiti celovito ponudbo svetovanja in profesionalne podpore s področja kemijske zakonodaje, zato njihove storitve priporočam vsem, ki nimajo tega strokovnega znanja v okviru lastnega podjetja.
Preberi več
 • Igor Matijevič, direktor trženja, Banex d.o.o.

Bleu Line s.r.l. - B.L. Group

"Regulatorna zanesljivost, hitra odzivnost in kakovostna storitev"

Regulatorna zanesljivost, hitra odzivnost in kakovostna storitev, ki jo zagotavlja BENS Consulting d.o.o. pomagajo Bleu Line S.r.l. pri rasti v evropskem konkurenčnem okolju na področju biocidov in utrditvi naše vloge pri zatiranju škodljivcev.
Preberi več
 • Marco Pusinanti, Vodja raziskav in razvoja, Bleu Line s.r.l. - B.L. Group

Blik d.o.o.

"Kakovost storitev nas še vedno preseneča."

Veliko damo na zanesljive partnerje. In BENS Consulting je zanesljiv. Vse kar smo se dogovorili je bilo narejeno v rokih, ki smo si jih zadali, kakovost storitev pa nas še vedno preseneča. Pred kratkim smo se odločili tudi za storitev upravljanja in vzdrževanja dokumentacije imenovano ChemiusExpert.

Dve bistveni prednosti, ki sem jih v kratkem času spoznal. Svojim zaposlenim, ki so se prej ukvarjali še z dokumentacijo, sem sprostil veliko prepotrebnega časa. Poskrbel sem, da imam v vsakem trenutku celotno dokumentacijo tako zakonsko kot vsebinsko urejeno.

Če želite zanesljivega partnerja, ki vam bo močno poenostavil upravljanje z dokumentacijo in bo prisluhnil vašim potrebam, potem vam priporočam BENS Consulting.
Preberi več
 • Primož Šiftar, direktor, Blik d.o.o.

CaSi-Systems Aktiengesellschaft

"Zelo profesionalna storitev za varnostne liste"

Sodelovanje z Bens Consultingom je zelo pozitivno. Kot naš zunanji svetovalec za kemikalije je Bens Consulting vedno dosegljiv, ko gre za izdelavo aktualnih in profesionalnih varnostnih listov.
Preberi več
 • Wolfram Höing, generalni direktor CaSi-Systems AG, Nemčija

ChemRes GmbH

"Doživeli smo velik napredek v naši produktivnosti in donosnosti."

Doživeli smo velik napredek v naši produktivnosti in donosnosti, saj se lahko sedaj mirno osredotočimo na stvari, ki nam pomagajo prodati več.
Preberi več
 • David Kahlbacher, Direktor prodaje / nabave, ChemRes GmbH

DBC medikal d.o.o.

"Delo na svojem področju resnično obvladajo."

S podjetjem Bens Consulting sodelujemo na visoki profesionalni ravni, saj so eno redkih podjetij, ki delo na svojem področju resnično obvladajo in skrbijo za profesionalen in strokoven odnos s strankami.

Ključnega pomena je, da nam podjetje ureja tudi vso potrebno dokumentacijo na tujih trgih, kar nam pomaga pri vstopanju na tuje trge ob upoštevanju tamkajšnje zakonodaje, ki je mi ne poznamo.

Njihovo delo ocenjujem na podlagi končnih rezultatov, ki so posledica sistematskega in proaktivnega pristopa k delu.

Pri operativnih zadevah smo stalno v kontaktu, so podjetje, kjer vedno veš, pri čem si in kdaj bo postopek končan, kar je zame bistvenega pomena, saj so časovni okviri aktivnosti močno povezani med seboj.

Vsem, ki si želite sodelovati z visoko usposobljenim kadrom za izredno specifično in odgovorno delo, svetujem, naj vam bo podjetje Bens Consulting prva izbira, saj s tem izborom ne boste pridobili le ime podjetja, temveč vas bodo na drugi stani vedno čakali ljudje z imeni, katerim lahko zaupate in so predani svojemu delu. Simona, Mark, Bojan D., Bojan B., hvala.
Preberi več
 • Janez Bobnar, direktor, DBC medikal d.o.o.

DDD, d.o.o. Koper

"Tako kakovostnih in promptnih storitev nisem prav pogosto deležen!"

Iskrena hvala! Tako kakovostnih in promptnih storitev nisem prav pogosto deležen! Čestitam!
Preberi več
 • Zlatko Dakič, direktor, DDD, d.o.o. Koper

DEICHMANN, prodaja obutve, d.o.o.

"Velik hvala za partnerstvo, strokovnost, skrbnost, nesebičnost in veliko mero potrpežljivosti."

Pred več kot desetimi leti smo iskali svetovalca za kemikalije. Po nekem občutku smo se odločili za Bens Consulting. Kot sedaj vidimo, nas občutek ni varal. Pri njih smo našli ne samo strokovnega sodelavca, ampak tudi najboljšega partnerja Z vso odgovornostjo nam pomaga pri prenekaterem izzivu, tudi takrat, ko jim to ne bi bilo potrebno. Nikakor ni dovolj, da poslovnega partnerja le poznamo, za dolgoročno sodelovanje je treba oblikovati in vzpodbujati odnos, ki temelji na medsebojnem spoštovanju in zaupanju in prav tak odnos smo skozi leta zgradili s podjetjem Bens Consulting Velik hvala za partnerstvo, strokovnost, skrbnost, nesebičnost in veliko mero potrpežljivosti.
Preberi več
 • Patricija Šafarič, vodja podpore prodaji za SI / HR / RS / BIH, Deichmann d.o.o

Den Braven Czech and Slovak a.s.

"Vaša storitev nam daje zadovoljstvo in jamstvo."

Z veseljem bi vsakomur priporočil storitev ChemiusExpert. Vaša storitev nam daje zadovoljstvo in jamstvo. Gre za zagotovilo, da smo vedno deležni hitre in profesionalne storitve, zaradi katere smo zadovoljni. Med druge ugodnosti pa sodijo tudi količinski popusti in redne posodobitve.
Preberi več
 • Adam Veselka, tehnični oddelek, Den Braven Czech and Slovak a.s.

Drive Int. AG

"BENS Consulting deluje hitro, profesionalno in učinkovito"

BENS Consulting deluje hitro, profesionalno in učinkovito. Zelo smo veseli sodelovanja z njimi, saj imajo veliko izkušenj na področju kemijskega svetovanja. V veselje je imeti takšnega poslovnega partnerja in sodelovati z njim. Ob tem bi se vam radi zahvalili za vašo podporo, hitrost in strokovnost.
Preberi več
 • Lucie Neubert, Produktni vodja, Drive Int. AG

Ecot d.o.o.

"Izmed vseh naslovov, ki so na razpolago smo se odločili za vas."

Kar nekaj časa smo sami prebirali uredbe in zakone o kemikalijah, a smo kmalu ugotovili, da potrebujemo strokovnjake ne samo na področju kemije, ampak tudi pravnike.

Izmed vseh naslovov, ki so na razpolago smo se odločili za vas,in vi ste nas sprejeli.

Naj se vam na kratko iskreno zahvalim za vašo strokovnost, poštenost, iskrenost. Zelo prijetno me je presenetila tudi vaša pripravljenost prisluhniti idejam in predlogom naročnika VL, oziroma poslovnega partnerja. Se veselim sodelovanja z vami. Hvala vam.
Preberi več
 • Ljuba Eržen, direktor, Ecot d.o.o.

FIRŠT d.o.o.                     FIRŠT d.o.o.

"Z izobraževanjem smo pridobili natanko tiste informacije, ki smo jih potrebovali"

Z izobraževanjem smo pridobili natanko tiste informacije, ki smo jih potrebovali. Pozitivno ste nas presenetili, ker ste dejansko izobraževanje prilagodili našim izdelkom. Da nismo izgubljali časa na za nas nepomembnih informacijah ampak smo dejansko s pomočjo izobraževanja prišli do zaključkov kaj je za nas pomembno, katera zakonodaja nas zavezuje, čemu je poročanje namenjeno, predvsem pa kako ste združili in nam predstavili, kako si olajšati poročanje glede na konkretne izdelke.
Preberi več
 • Klavdija Strojanšek, Razvoj, FIRŠT d.o.o.

Framos d.o.o.

"Predavanje je bilo uporabno, jasno in jedrnato, s posebnimi informacijami, ki smo jih iskali."

Bens Consulting nam je predaval v zvezi s "SCIP" področjem. Predavatelj, g. Buinac je strokovnjak in iz predavanja je bilo razvidno, da temo zelo dobro pozna. Predavanje je bilo uporabno, jasno in jedrnato, s posebnimi informacijami, ki smo jih iskali.
Preberi več
 • Sanja Varga Kostel, Specialist in Quality Management, Framos

Gea Austria GmbH

"Ta izjemna storitev mi je prihranila mnogo živcev."

Najenostavnejši in najhitrejši način za registracijo v Sloveniji - ­ ta izjemna storitev mi je prihranila mnogo živcev.
Preberi več
 • Günther Strasse, vodja prodaje storitev EGS, Gea Austria GmbH

GMT d.o.o.

"Vaša ustrežljivost, strokovnost in ažurnost je zagotovo največja prednost."

Glede na to, da z vašim podjetjem sodelujemo že vrsto let, lahko objektivno ocenimo naše sodelovanje z vami kot za enega zelo uspešnih.

Ker se trg in predpisi nenehno spreminjajo, je nujno imeti ob sebi poslovnega partnerja kot je BENS Consulting, ki skrbi, da so v našem podjetju urejene evidence varnostnih listov, nas seznanja o novostih, ki šele prihajajo, da se znamo ustrezno prilagoditi pravočasno in ne izgubljamo dragocenega časa in energije za sledenje vsem novostim.

V podjetju BENS Consulting vedno dobimo vse odgovore na naša vprašanja, dileme in zagate okoli predpisov, zakonov in smernic okoli kemikalij in tekočin, ki jih prodajamo.

Vaša ustrežljivost, strokovnost in ažurnost je zagotovo največja prednost, ki jo imate in to znamo tudi ceniti.
Preberi več
 • Robert Breznik, direktor prodaje industrijskih maziv, GMT d.o.o.

Hermes Fassadenreinigung GmbH, Germany

"Varnostni listi so bili zelo hitro pripravljeni."

Še pred kratkim smo varnostne liste za svoje izdelke pripravljali sami. To je za naše manjše rastoče podjetje pomenilo velik napor.

Da bi poenostavili pripravo podatkovnih listov, sem začel iskati primerno rešitev. Programska rešitev ni prišla v poštev zaradi visokih stroškov, nato pa sem odkril podjetje BENS Consulting. Po kratkem opisu svojih zahtev sem dobil neposredni odgovor s ponudbo, da pošljem želeni varnostni list. Kmalu nato sem dobil varnostni list v želenih jezikih in z želeno postavitvijo našega podjetja. Odločitev nato ni bila več težka in podjetje BENS Consulting sem prosil za upravljanje naših varnostnih listov.

Varnostni listi so bili zelo hitro pripravljeni, prav tako ni bilo nobenih težav s prevodi v druge jezike, zagotovljena pa je bila tudi zelo visoka kakovost. Moje opombe glede varnostnih listov so upoštevali zelo hitro in jih v celoti uresničili. Oseba za stik v podjetju BENS Consulting je zelo prijazna in preprosta. Stroški so odvisni od števila varnostnih listov in jih je zato mogoče preprosto izračunati.

Če zaključim, sem zelo zadovoljen s storitvami podjetja BENS Consulting in se veselim dolgoročnega sodelovanja. Sedaj se lahko pri delu osredotočim na razvoj novih izdelkov in mi ni treba skrbeti za varnostne liste.
Preberi več
 • Dr. Daniel Jaspers, vodja razvoja v kemični industriji, Hermes Fassadenreinigung GmbH

Juvi d.o.o.

"Priporočam Bens Consulting."

Če želite zanesljivega partnerja, ki vam bo močno poenostavil upravljanje z dokumentacijo in bo prisluhnil vašim potrebam, potem vam priporočam Bens Consulting.
Preberi več
 • Primož Juhart, direktor, Juvi d.o.o.

Kelly's Wholesale B.V.

"Bens Consulting ima izjemno razumevanje kemijske zakonodaje in v veselje mi je bilo sodelovati z njimi."

Bens Consulting sem našla na LinkedInu, medtem ko sem iskala podjetje, ki bi nam lahko pomagalo pri pretvorbi amriških in kanadskih varnostnih listov.

Kot britanska in ameriška veleprodaja na Nizozemskem je pomembno, da smo skladni z EU, zlasti z vsemi različnimi pravili, ki jim je težko slediti.

Bens Consulting ima izjemno razumevanje kemijske zakonodaje in v veselje mi je bilo sodelovati z njimi.

Zdaj lahko varno še naprej ponujamo določene izdelke našim strankam v EU.
Preberi več
 • Kelly Kelly, lastnica in izvršna direktorica

KemisPLUS d.o.o.

"Dobili smo strokovne, fleksibilne, zanesljive in ažurne partnerje."

Urejanje dokumentacije, ki smo jo morali kot proizvajalec izpolnjevati in pošiljati na Urad za kemikalije, nam je vzelo ogromno časa.

V podjetju Bens Consulting smo dobili strokovne, fleksibilne, zanesljive in ažurne partnerje, tako da nam misel na “dolg” do urada “zaseda” samo še neznaten del misli, vse uredi moštvo podjetja Bens Consulting.
Preberi več
 • Uroš Lipovšek, direktor, KemisPLUS d.o.o.

KH CHEMICALS GROUP

"Strokovnjaki iz BENS Consultinga so prijazni in vedno na voljo za morebitna vprašanja ali zahteve"

Lani smo iskali rešitev za varnostne liste, ki bi jo lahko vključili v naš sistem. S Chemius platformo smo to lahko realizirali. Med izvajanjem tega projekta smo cenili strokovni in pragmatični pristop BENS Consultinga. V vsakosdnevnem stiku so strokovnjaki iz BENS Consultinga prijazni in vedno na voljo za morebitna vprašanja ali zahteve, ki jih morda imate. Zato vsekakor priporočamo storitve BENS-a!!
Preberi več
 • Marja van Splunter, Quality Manager, KH CHEMICALS GROUP

Lidl d.o.o.

"Varnostne liste pripravljajo hitro, velikokrat celo hitreje kot smo dogovorjeni, kar res toplo pozdravljamo, saj nam to omogoča, da tudi naše delo poteka hitreje"

podjetjem Bens Consulting smo začeli sodelovati na priporočilo sodelavke, ki je z njimi sodelovala že pri prejšnjem delodajalcu. Že med usklajevanji glede podpisa pogodbe je postalo jasno, da imamo opravka s podjetjem, ki je zelo hitro, odzivno in natančno, kar je pri dinamiki našega dela izrednega pomena. Kot naš zunanji svetovalec za kemikalije so vedno ažurni in strokovni, opozorijo nas v kolikor so potrebne dodatne informacije ali če so prisotne neskladnosti z aktualno zakonodajo. Ker je naše delo izrazito vezano na termine, smo veseli, da imamo na drugi strani zanesljivega partnerja. Varnostne liste pripravljajo hitro, velikokrat celo hitreje kot smo dogovorjeni, kar res toplo pozdravljamo, saj nam to omogoča, da tudi naše delo poteka hitreje. Poleg tega nam tudi sam sistem Chemius še dodatno olajša naše delo. Na njih se obračamo tudi za potrdila o skladnosti za kemikalije, kjer nam vedno dobro svetujejo, opozorijo na potencialne težave, svoj odgovor pa vselej pospremijo tudi s poglobljeno, a razumljivo razlago, kar priča o tem, da so strokovno zelo dobro podkovani.
Preberi več
 • Anja Perović, Vodja oddelka za zagotavljanje kakovosti, LIDL

LPKF d.o.o.

"Cenimo vašo hitro odzivnost in komunikacijo"

Cenimo vašo hitro odzivnost in komunikacijo, tako v fazah priprave ponudbe, kot pri rednem sodelovanju. Ste strokovni, razumete naše potrebe, vedno ste dosegljivi, ko vas potrebujemo. Pragmatično pristopate k reševanju izzivov naročnika (npr. stroškovna učinkovitost ukrepov). Dodana vrednost prepoznamo v vaši spletni aplikaciji za obvladovanje dokumentacije, Chemius, kjer sedaj lažje upravljamo z varnostnimi listi, izpisujemo navodila za VZD ter imamo na enem mestu zbrane vse informacije za pripravo prevoza po smernicah ADR in IATA.
Preberi več
 • Marko Bolka, Head of department Quality management

Mag. Helga Stolz VertriebsgmbH

"So izjemno odzivni in hitro odgovorijo na vsa naša vprašanja"

S podjetjem Bens Consulting uspešno sodelujemo že nekaj let. So izjemno odzivni in hitro odgovorijo na vsa naša vprašanja. V zadovoljstvo nam je sodelovati s tako kompetentnim partnerjem. Zato z veseljem in čisto vestjo priporočamo podjetje Bens Consulting
Preberi več
 • Karin Scharl, Mag. Helga Stolz VertriebsgmbH

MAK CMC d.o.o.

"Zaposleni v podjetju Bens Consulting so zelo strokovni in prijazni."

S podjetjem Bens Consulting uspešno sodelujemo že več let. Zelo smo zadovoljni z njihovimi storitvami, saj so prevodi narejeni strokovno in z veliko natančnostjo.

Poleg prevajanja varnostnih listov, podjetje Bens Consulting za naše podjetje ureja tudi vso potrebno dokumentacijo za Uradu za kemikalije in nam tako prihrani veliko časa in tudi sitnosti v zvezi s tem.

Zaposleni v podjetju Bens Consulting so zelo strokovni in prijazni. Želimo si, da bi bilo naše sodelovanje še naprej tako uspešno.
Preberi več
 • Bojan Mikluš, prodaja, MAK CMC d.o.o.

Markur d.d.

"Ponuja največ uporabnega znanja na področju poznavanja kemijske zakonodaje."

V podjetju smo se na podlagi preverjanja stanja na trgu odločili, da za svetovalca za kemikalije izberemo podjetje BENS Consulting d.o.o.

Podjetje zaposluje strokovno usposobljen kader, ki nam svetuje na širokem zakonodajnem področju, ki ga mora pokrivati svetovalec za kemikalije. Ponuja največ uporabnega znanja na področju poznavanja kemijske zakonodaje, tekočega spremljanja novosti v zakonodaji in uporabe dostopa do baze varnostnih listov preko aplikacije ChemiusExpert.

V skladu s spremembami zakonodaje pripravljajo povzetke novosti in nas o njih obveščajo ter nam pomagajo poiskati rešitve. Zelo uporabna je rešitev dostopa do varnostnih listov v njihovi bazi, kjer so objavljene ažurne verzije varnostnih listov. Z ustrezno računalniško podporo bodo zaposleni lahko dostopali do teh varnostnih listov.

Njihovo široko strokovno znanje se odraža pri pripravi odgovorov v konkretnih zadevah, kjer smo opozorjeni na ključne stvari, ki jih je potrebno upoštevati pri izpolnjevanju zakonskih obveznosti.

Pri spremembah zakonodaje so pripravljeni povzetki, ki uporabnike po posameznih področjih seznanijo z vsemi bistvenimi spremembami, ki vplivajo na poslovanje. Organizirane so tudi predstavitve, kjer sodelujejo drugi strokovnjaki, kar omogoča izmenjavo mnenj in izkušenj. Predlogi in izkušnje svetovalcev so nam v pomoč, da bomo v podjetju lahko izpolnjevali vse zahteve, ki jih prinašajo novosti na področju kemijske zakonodaje.

Vse navedeno nam omogoča, da se v podjetju posvetimo svojim osnovnim nalogam, svetovalec pa nas seznanja z novostmi in nam pomaga z nasveti.
Preberi več
 • Andrej Vodenik, vodja prodaje, Merkur d.d.

Mirnik TG d.o.o.

"Sodelovanje z njimi je ves čas konstruktivno"

Zaradi vse višjih zahtev na področju kemikalij smo se odločili za podjetje BENS Consulting d.o.o. s katerim sodelujemo že od samega začetka. Njihov program za kemikalije Chemius je strokoven, prijazen, ne zahteva poglobljenega računalniškega znanja, je hiter in učinkovit in ponuja možnosti izbire različnih jezikov. Sodelovanje z njimi je ves čas konstruktivno, posebna pohvala pa gre sodelavcem, ki obvladajo vsa področja potrebna za kemikalije. Poleg tega znajo prisluhniti našim predlogom, zato skupaj razvijamo in uvajamo dodatne funkcionalnosti.
Preberi več
 • Tatjana Mirnik, Direktor, MIRNIK TG d.o.o.

Mitol d.o.o.

"Glede sodelovanja z BENS Consultingom imamo samo pozitivne izkušnje."

Hitro se odzovete na vsa naša vprašanja in zahteve za pripravo dokumentacije (varnostni listi), ustrezne prevode v tuje jezike in podobno. Enako kvalitetno podporo in pomoč glede kemijske zakonodaje, skladiščenja in prevoza nevarnega blaga pričakujemo tudi v prihodnje.
Preberi več
 • Dolores Kukanja, Vodja razvojnega sektorja, Mitol d.o.o.

Mollier d.o.o.

"Je partner, ob katerem smo mirni."

S kemikalijami se pri našem delu ne srečujemo v večjem obsegu. Zato tudi nimamo zaposlenega svojega kadra za to področje.

Z Bens Consulting sodelovanjem smo naredili zares odlično poslovno potezo.

Je partner, ob katerem smo mirni, saj nas sproti seznanja, pripravlja in izbražuje na nam primerni ravni, po potrebi nemudoma zelo strokovno ukrepa in nam pomaga razrešiti kakšno dilemo, še preden preide v problem.

Zaposlene odlikuje neverjetna organiziranost, znanje, zavzetost, doslednost in prijaznost, kar večinoma presega naša pričakovanja.
Preberi več
 • Barbara Benčina, pomočnica direktorja, Mollier d.o.o.

NEWPHARM S.r.l.

"Odlična svetovalna storitev!"

Odlična svetovalna storitev! Visoka stopnja profesionalnosti, hiter odziv in sodelovanje. Hvala za odlično delo!
Preberi več
 • Erika Saccoccia, vodja regulativnih zadev, Newpharm S.r.l.

Oblak group d.o.o.

"Danes šteje le kvalitetna in hitra izvedba, podkrepljena z znanjem."

Strokovnjaki v podjetju Bens Consulting svoje delo poznajo. Vedo, da danes šteje le kvalitetna in hitra izvedba, podkrepljena z znanjem. Veseli smo, da sodelujemo z njimi, saj se še tako majhna nejasnost reši pozitivno v najkrajšem možnem času.
Preberi več
 • Mag. Katarina Kovač, brand manager, Oblak group d.o.o.

Oqema d.o.o.

"Njihova profesionalnost in hitra odzivnost nam predstavlja učinkovito pomoč."

S podjetjem Bens Consulting smo pričeli sodelovati pred letom dni v pripravah na začetek delovanja novoustanovljene firme za distribucijo in veleprodajo kemikalij.

S svojo komunikativnostjo, neposrednostjo in strokovnim pristopom so nas prepričali za medsebojno sodelovanje v funkciji svetovalca za kemikalije in izdelave varnostnih listov.

Njihova profesionalnost in hitra odzivnost nam predstavlja učinkovito pomoč za našo dejavnost. Njihove storitve priporočamo vsem obstoječim in novoustanovljenim podjetjem, ki potrebujejo tovrstne storitve in zato najdejo svojo ekonomsko računico.
Preberi več
 • Iztok Brglez, direktor, Oqema d.o.o.

OTP d.o.o.

"Vi in vaši sodelavci postali bistveni del za naše poslovanje"

Zavedamo se, da ste vi in vaši sodelavci postali bistveni del za naše poslovanje.
Preberi več
 • Andrej Žaren, direktor, OTP d.o.o.

Prigo d.o.o.

"Poslovne odločitve o sodelovanju z njimi nismo nikoli obžalovali niti za hip."

Podjetje Bens consulting d.o.o. uporabljamo kot »hišnega« svetovalca za kemikalije od nekdaj.

Priporočili so nam jih zaradi njihovega ekspertnega poznavanja svojega področja, njihovih strokovno podkovanih svetovalcev in celostne ponudbe prilagojene vsaki stranki posebej. To je bilo tiste dni in to je še danes vse kar od njih pričakujemo. Seveda nam to tudi zagotavljajo! Poslovne odločitve o sodelovanju z njimi nismo nikoli obžalovali niti za hip.

Zagotavljajo nam odlično svetovanje in kvalitetno usposabljanje vseh profilov zaposlenih. Izvajajo nadzor uporabe, manipulacije ter skladiščenja vseh vrst kemikalij v posameznih poslovnih enotah. Predlagajo izboljšave in odpravo neskladnosti. Poleg svetovanja nam nudijo celostne rešitve, prilagojene našim trenutnim potrebam in zmogljivostim. Brez vsakega napora se prilagajajo spremembam, ki nastajajo med našim poslovanjem.

Aktivno sodelujejo pri inšpekcijskih pregledih, vedo kaj v praksi inšpektorji od naše branže zahtevajo. Na to nas neprestano pripravljajo, bodisi na naših srečanjih, bodisi s raznimi e-članki, ki stalno prejemamo. Njihovi svetovalci poznajo naše prednosti in pomanjkljivosti, skupaj pa poskrbimo da slednje čim prej odpravimo.

Posebej bi pohvalil njihov portal Chemius, ki našim zaposlenim nudi nenehen vir informacij o večini kemikalij, ki jih skladiščimo, prodajamo ali uporabljamo pri svojem delu. Zelo uporabna zadeva, ki zagotavlja vse potrebne informacije na enem mestu!

Če potrebujete zares dobre svetovalce za kemikalije ali iščete nove, ki bodo vašemu podjetju zagotovili celostno podporo in popolnoma prilagojeno obravnavo, naj vam zaupam naslednje: ravnokar se nahajate na njihovi spletni strani!
Preberi več
 • Igor Putrle, strokovni sodelavec servisnega centra, Prigo, d.o.o., Brezovica

Prosen com d.o.o.

"So zagotovo partner, ki se zna prilagoditi."

Vsekakor zelo priporočamo storitve podjetja BENS Consulting d.o.o., ki s svojim odličnim poznavanjem smernic in zakonodaje s področja kemikalij v EU in SLO in obče strokovnim znanjem o kemičnih snoveh in pripravkih sodi v sam vrh resne in strokovne ponudbe storitev, ko gre za prevode in izdelavo slovenskih varnostnih listov za kemikalije.

S podjetjem sodelujemo že več kot deset let. Sodelovanje smo pričeli na osnovi ustnega priporočila in zagotovo je bila to zelo dobra odločitev saj le-to še vedno poteka zelo dobro.

S prožnimi marketinškimi prijemi so zagotovo partner, ki se zna prilagoditi vsem potrebam uporabnikov oz. naročnikov.

Vsakomur, ki želi mirno pričakati inšpekcijske kontrole priporočamo sodelovanje in koriščenje storitev podjetja Bens Consulting
Preberi več
 • Andrej Jenko, vodja komerciale, Prosen com d.o.o.

Regeneracija d.o.o.

"Bens Consulting je zagotovilo, da imamo v vsakem trenutku urejeno področje ..."

Ker se predpisi iz področja prevoza nevarnega blaga spreminjajo vsaki dve leti, si ne predstavljamo samostojnega urejanja in sledenja vsem zakonskim predpisom in spremembam iz področja prevoza nevarnega blaga.

Zato smo se odločili, da za svetovanje poiščemo zunanjega sodelavca. Glede na priporočila smo izbrali podjetje Bens Consulting.

Kmalu po podpisu pogodbe je prometna inšpekcija na cesti ustavila našega šoferja, inšpektorji so pregled nadaljevali še v našem podjetju. Izkazalo se je, da je bila izbira svetovalca pravilna.

Medsebojna izmenjava informacij in doslednost podjetja Bens Consulting je zagotovilo, da imamo v vsakem trenutku urejeno področje, ki ga ureja zakon o prevozu nevarnega blaga in ga vse pogosteje nadzorujejo tudi pristojne inšpekcijske službe tako na cesti kot v podjetjih.
Preberi več
 • Irma Žukovec, Predstavnica vodstva za kakovost in okolje, Regeneracija d.o.o.

Rothenberger

"Odzivno in izredno hitro reševanje problemov."

V imenu podjetja Rothenberger in v svojem imenu se vam zahvaljujem za odzivno in izredno hitro reševanje problemov vezanih na aktualiziranje varnostnih listov in ustreznih nalepk.

Vsakemu potencialnemu uporabniku tovrstnih uslug priporočam vaše podjetje, ki s svojo strokovnostjo in fleksibilnostjo poskrbi za enostavne rešitve v realno najkrajšem možnem času.
Preberi več
 • Janez Brajnik, predstavnik za Slovenijo, Rothenberger GmbH

SALUS, Veletrgovina, d. o. o.

"Predstavljeni so bili praktični primeri in brez suhoparnega podajanja definicij"

Zahvaljujemo se ga. Simoni za usposabljanje na temo varnega dela z nevarnimi kemikalijami. Usposabljanje je bilo pripravljeno glede na našo vlogo veletrgovca na zanimiv in sproščen način. Predstavljeni so bili praktični primeri in brez suhoparnega podajanja definicij. Hvala tudi za vsakokratno pomoč pri iskanju raznovrstnih informacij in hitre ter celovite odgovore.
Preberi več
 • mag. Irena Kuhelj, strokovni delavec za upravljanje kakovosti, SALUS, Veletrgovina, d. o. o.

Shilda International Ltd

"Zanesljivo podjetje, s katerim bomo še sodelovali!"

V našem podjetju, ki trguje s kemičnimi izdelki, smo iskali zanesljivo storitev. Na priporočilo smo začeli sodelovati s podjetjem Bens Consulting in zelo hitro ugotovili, da lahko pomembno prispeva k našemu poslovanju. Naše poslovno sodelovanje bomo nadaljevali v prihodnosti, njihove storitve pa močno priporočam tudi drugim.
Preberi več
 • Marko Kljakic, izvršni direktor, Shilda International Ltd

Silco d.o.o.

"Danes je to naša konkurenčna prednost."

BENS Consulting je popolnoma spremenil način kako danes gledamo na upravljanje z dokumentacijo za kemikalije.

Prej smo varnostne liste izdelovali na roke, v Wordu, vendar je bilo to precej zamudno delo, ki ga nismo radi delali.

Danes je to naša konkurenčna prednost, saj novim partnerjem takoj ponudimo dostop do urejene dokumentacije, ki jim je dosegljiva kadarkoli.
Preberi več
 • Sašo Kronovšek, direktor, Silco d.o.o.

SNEF. LOV doo

"Zaradi njihove strokovnosti in hitre odzivnosti spimo bolj mirmo"

BENS Consulting je naš izredno pomemben ter zanesljiv partner pri hitri širitvi na tuje trge. Njihov sistem za upravljanje varnostnih listov je več kot odličen. Zaradi njihove strokovnosti in hitre odzivnosti spimo bolj mirmo, ker vemo, da imamo izkušenega svetovalca za kemikalije in s tem urejeno vso potrebno dokumentacijo za prodajo naših proizvodov. V kolikor iščete zanesljivega portnerja - potem je to BENS Consulting.
Preberi več
 • Timotej Gračner, direktor marketinga, SNEF.LOV d.o.o.

Soudal NV

"Zahvaljujemo se vam za odlično storitev ChemiusExpert!"

Preberi več
 • Gunter Borgers, svetovalec za ADR in varnost izdelkov, Soudal NV

Stahlgruber d.o.o.

"Nesebično delite z nami pomembne informacije."

Naše dolgoletno sodelovanje kaže na to, da smo z vašimi storitvami zelo zadovoljni.

Posebej je pomembno poudariti, da je odzivnost kvaliteta, katera je za našo avtomobilsko panogo glavnega pomena.

Nesebično delite z nami pomembne informacije in nam posredujete veliko dobrih idej za naše boljše nadaljnje delo.
Preberi več
 • Tanja Ferkulj, projektni vodja, Stahlgruber d.o.o.

STAHLGRUBER trgovina d.o.o.

"Enostavno rečeno: super partner"

B i si želeli zanesljivega partnerja pri storitvah izdelav deklaracij..?

E nostavno rečeno: super partner

N i zadeve, ki je ne bi rešili v doglednem času

S impatičen, prijazen in strokoven Team

C iniki bodo spremenili mnenje ko vas bodo spoznali

O zaveščenost, da ste na pravi poti

N i problema, ni panike

S lučajev za napake enostavno ni

U stvarite si najboljšo rešitev

L judje si želijo zanesljivosti

T udi ti se lahko pridružiš

I novativnem partnerju

N asmejani bodočnosti

G las, ki se širi na ves glas..
Preberi več
 • Stanislav Dominko, Produktni vodja, STAHLGRUBER trgovina d.o.o.

Teknos d.o.o.

"Zmeraj nam je Bens priskočil na pomoč"

S podjetjem Bens sodelujemo že več kot 10 let. Glede na našo branžo je izrednega pomena, da imamo za svetovalce kompetentne osebe z veliko širino izkušenj, kar pri Bens-u sigurno dobimo. Kakršnekoli težave smo že imeli ali smo naleteli na ovire, zmeraj nam je Bens priskočil na pomoč. Izredno cenim tudi hitro odzivnost, ki je v današnjem času ključnega pomena. Veseli me, da si vsako leto vzamejo čas za izobraževanje naših zaposlenih, seveda na našo željo. Ker nas že tako dobro poznajo, točno vedo katere so kritične točke v podjetju in kako jih odpraviti.
Preberi več
 • Tanja Kobav, direktorica, Teknos d.o.o.

Tondach d.o.o.

"Ekipa je izredno prijazna, dostopna in ažurna."

S podjetjem Bens Consulting smo v Tondach-u več kot zadovoljni.

Ekipa, ki dela v tem podjetju, je izredno prijazna, dostopna in ažurna. Varnostne liste nam izdelajo v nekaj dneh in to v različnih jezikih.

Glede na njihovo delo so tudi cenovno sprejemljivi.

V kolikor smo imeli kdaj kakšen problem ali spremembo določene recepture posameznih proizvodov, so nam pomagali kar se da hitro.

Sam bi jih priporočil tudi drugim podjetjem, ki potrebujejo pomoč pri izdelavi varnostnih listov, ADR listin in podobno.
Preberi več
 • Simon Pintarič, kontrola kakovosti, Tondach d.o.o.

TS Trade LTD

"Bens Consulting je pokazal zgledno raven strokovnosti in učinkovitosti"

Z veseljem ponujam svojo iskreno podporo za Bens Consulting na podlagi našega nedavnega sodelovanja.

Moje podjetje je iskalo svetovalne storitve na področju kemije, povezane z obvestili PCN, in Bens Consulting je med celotnim poslom izkazal zgledno raven strokovnosti in učinkovitosti.

Transparentna komunikacija ekipe in neomajna profesionalnost sta vlivali zaupanje v njihove sposobnosti, zaradi česar je bilo celotno sodelovanje brezhibno in učinkovito.

Z zaupanjem priporočam Bens Consulting vsaki organizaciji, ki išče vrhunske svetovalne storitve na področju kemije. Njihovo strokovno znanje jih ločuje kot zaupanja vrednega partnerja.
Preberi več
 • Todor Todorov - lastnik TS Trade LTD

U trade d.o.o.

"V vsakem trenutku urejeno področje, ki ga ureja zakon o kemikalijah."

V zadnjih letih smo priča pogostemu spreminjanju oziroma prilagajanju zakonodaje , ki ureja področje kemikalij.

Glede na dejstvo, da je naše podjetje malo in razmere na trgu takšne, da zahtevajo celega človeka, si enostavno ne predstavljam samostojnega urejanja in sledenja vsem zakonskim predpisom s področja kemikalij.

Tako smo se dokaj enostavno odločili, da to področje prepustimo strokovnjakom na tem področju. Glede na priporočila smo podpisali pogodbo s podjetjem Bens Consulting in danes lahko trdim, da je bila ta odločitev več kot pravilna.

Medsebojna izmenjava informacij in doslednost podjetja Bens Consulting je zagotovilo, da imamo v vsakem trenutku urejeno področje, ki ga ureja zakon o kemikalijah in ga vse pogosteje nadzorujejo tudi pristojne inšpekcijske službe.
Preberi več
 • Dejan Ule, direktor, U trade d.o.o.

Valter d.o.o.

"Celotno delo je bilo opravljeno v izredno kratkem času."

Registracija biocida Sanosil Super 25 Ag ter njegovih pripravkov, je bila zaradi specifične sestave proizvoda izredno zahteven projekt. Vendar smo z vašim kvalitetnim in strokovnim pristopom k delu, ter profesionalnim odnosom uspešno zaključili postopke registracije ter izdelavo potrebnih etiket in listin.

Celotno delo je bilo opravljeno v izredno kratkem časovnem intervalu, kar nam sedaj omogoča hiter prihod na trg in nemoteno delovanje.

Zahvaljujemo se vam za dosedanje sodelovanje, ter se veselimo vašega nadaljnjega svetovanja.
Preberi več
 • Ivan Sodnik, direktor, Valter d.o.o.

Vendo-Pušnik d.o.o.

"Hitra in enostavna priprava etiket, ki so vedno v skladu z zadnjimi veljavnimi varnostnimi listi."

Izdelava etiket in njihovo usklajevanje z varnostnimi listi je bilo včasih zelo zamudno.

Ob vsaki reviziji varnostnega lista je bilo potrebno preverjati, ali so se spremenili tudi zakonsko predpisani elemente etikete.

Bens Consulting nam je s svojim programom omogočil hitro in enostavno pripravo etiket, ki so vedno v skladu z zadnjimi veljavnimi varnostnimi listi.
Preberi več
 • Robert Pušnik, direktor, Vendo-Pušnik d.o.o.

Vigo, Metoda Vozelj s.p.

"Prepričani smo, da boste vedno nudili najboljše svetovalne storitve."

Registracija insekticidnega spreja za pse proti bolham in klopom VIGO KA DE in insekticidnega šampona za pse je bila kar zahteven projekt.

Z vašo kvaliteto in profesionalnim pristopom do dela kot tudi profesionalnim odnosom smo uspeli uspešno zaključiti postopek registracije in izdelave potrebnih dokumentov in etiket.

Celotno delo je bilo opravljeno v najkrajšem možnem času, kar nam je omogočilo nemoteno proizvodnjo in prodajo.

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje. Prepričani smo, da boste vedno nudili najboljše svetovalne storitve.
Preberi več
 • Metoda Vozelj, direktorica, Vigo, Metoda Vozelj s.p.

Vuki a.s.

"Pomaga nam prihraniti čas in denar."

Podjetje BENS Consulting d.o.o. je VUKI zagotovilo odlično storitev vezano na varnostne liste.

Izdelajo in prevedejo dokumente za vse naše proizvode in v vseh željenih jezikih.

VUKI a.s. uporablja portal Chemius tudi za printanje nalepk v vseh jezikih.

Podjetje BENS Consulting d.o.o. je zelo fleksibilno in sposobno pravočasno rešiti vse naše zahteve.

Brez uporabe takšne storitve ne bi mogli slediti CLP zakonodaji in REACH registraciji ter ne bi bili nikoli sposobni predelati toliko dokumentov, ki morajo biti vedno v skladu z lokalno zakonodajo.

Z veseljem sodelujemo z BENS Consulting d.o.o.. Pomaga nam prihraniti čas in denar in pomaga predstavljati VUKI kot profesionalno in moderno podjetje.
Preberi več
 • Jana Porubenska, vodja prodaje, Vuki a.s.

Wurth

"Zdaj imamo več časa za našo osnovno dejavnost."

Vsakodnevne izzive, s katerimi smo se soočali v zvezi s prevodi in vzdrževanjem varnostnih listov in etiket za veliko število kemičnih izdelkov iz naše ponudbe, smo rešili v trenutku, ko smo začeli sodelovanje s Chemical Consulting.

Dobili smo hitro storitev in kompetentne sogovornike, ki so na voljo za nas v vsakem trenutku. Zdaj imamo več časa za našo osnovno dejavnost, obenem pa imamo posodobljeno bazo podatkov varnostnih listov in etiket.
Preberi več
 • Vladimir Dinić, vodja produktov, Würth d.o.o.

Yacht center Adriatic d.o.o.

"Ta aplikacija je nora."

Preberi več
 • Tomislav Gjurinski, direktor, Yacht center Adriatic d.o.o.

Žiro d.o.o.

"Inšpekcije minile brez težav."

Kot podjetje za prodajo barv smo se dolgo sami ukvarjali tudi z vsem potrebnim za označevanje nevarnih kemikalij. Ker živimo v času, ko se zakoni glede prodaje kemikalij veliko spreminjajo, nam je bilo to v veliko obremenitev, saj večkrat nismo vedeli, kaj je potrebno, da je naše delo v skladu s temi zakoni.

Pred nekaj leti smo pričeli sodelovati s podjetjem Kemijsko svetovanje (Bens consulting), ki nam je te težave olajšalo in nam popravilo tudi marsikatero napako, ki smo jih do tedaj počeli.

Že nekajkrat smo imeli tudi inšpekcijo iz Zavoda za kemikalije. Z njihovo veliko pomočjo, so te inšpekcije minile brez težav. Zelo smo zadovoljni z njihovim odnosom in delom, saj so nam res v veliko pomoč. Veliko lažje je poslovati, če zadeve o katerih ne veš dosti, prepustiš strokovnjakom kot so oni in se bolj posvetiš svojemu delu.
Preberi več
 • Ivo Čoh, direktor, Žiro d.o.o.

Rezultat tovrstnega sodelovanja je:

 • da ne boste več izgubljali časa z zamudnim iskanjem predpisov ali
  pregovarjanjem s carinskimi organi,
 • da vaše blago zaradi nepoznavanja predpisov ne bo obtičalo na
  meji za več ur ali celo dni,
 • da ne boste izpostavljeni kaznim pri inšpekcijskih obiskih, ker vas ob
  pregledu zaradi drugih poslovnih obveznosti ne bo tam,
 • da boste svojo energijo posvečali poslovnim izzivom, mi pa bomo
  proaktivno skrbeli za to, da boste svoje cilje čim lažje dosegli.

Pokličite 041 979 800 in se še danes dogovorite za sestanek

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.