Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbednosne listove ovde >>

Pomažemo Vam da se usredsredite
na dostizanje poslovnih ciljeva!

Ukoliko želite pouzdanog partnera koji će Vam upravljanje
dokumentacijom učiniti znatno jednostavnijim i saslušati
Vaše potrebe, onda Vam preporučujem BENS Consulting


Primož Juhart, direktor
Juvi d.o.o.

Više od 200 zadovoljnih partnera
iz svih grana hemijske industrije!

Blisko sarađujemo sa preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, kao i
sa nekim svetski poznatim brendovima. Pouzdane metode i postupci daju
vam doslednost potrebnu za uspeh u nestabilnim vremenima.

 • Istaknuto
 • BL
 • Biocidi
 • REACH
 • Sve

Pozovite +381 11 63 08 146 i još danas ugovorite sastanak

Šta klijenti kažu o nama?

Porazgovarajte sa našim klijentima i proverite kako nas oni vide.

Adria tehnika d.o.o.

"Bens Consulting d.o.o. se pokazao pouzdanim poslovnim partnerom"

Sa kompanijom Bens Consulting d.o.o. sarađujemo zato što su iznadprosečno brzi, obezbeđuju stalnu komunikaciju sa klijentom, pridržavaju se dogovorenih rokova, slušaju potrebe kupca. Uz to, za našu kompaniju je najvažnije obavljanje svih dogovorenih usluga na visokom profesionalnom nivou. Bens Consulting d.o.o. se pokazao pouzdanim poslovnim partnerom i rado ga preporučujemo našim poslovnim partnerima.
Opširnije
 • Barbara Perko Brvar, Zamenik izvršnog direktora

Banex

"Posao obavlja stručno, brzo, efikasno i dosledno."

Preduzeće BENS Consulting svoj posao obavlja stručno, brzo, efikasno i dosledno.

Na jednom mestu je moguće dobiti potpunu ponudu savetovanja i profesionalne podrške iz oblasti hemijskog zakonodavstva, i zato njihove usluge preporučujem svima koji nemaju to stručno znanje koncentrisano unutar vlastitog preduzeća.
Opširnije
 • Igor Matijevič, direktor, Banex d.o.o.

Blik

"Kvalitet usluge nas još uvek iznenađuje."

Mnogo polažemo na pouzdane partnere. A BENS Consulting je pouzdan. Sve što smo se dogovorili urađeno je u roku koje smo postavili, a kvalitet usluge nas još uvek iznenađuje.

Nedavno smo se odlučili i za uslugu upravljanja i održavanja dokumentacije, koja se zove ChemiusExpert. Dve suštinske prednosti koje sam za kratko vreme otkrio. Svojim zaposlenim koji su se ranije bavili dokumentacijom, oslobodio sam dosta prekopotrebnog vremena. Pobrinuo sam se da je kompletna dokumentacija u svakom trenutku zakonski i sadržinski uređena.

Ukoliko želite pouzdanog partnera koji će vam zaista pojednostaviti upravljanje dokumentacijom i koji će saslušati vaše potrebe, preporučujem vam BENS Consulting.
Opširnije
 • Primož Šiftar, direktor, Blik d.o.o.

DBC medikal d.o.o.

"Pomaže nam pri ulasku na inostrana tržišta."

Sa preduzećem BENS Consulting sarađujemo na visokom profesionalnom nivou, jer su jedno od retkih preduzeća koja radom u svojoj oblasti zaista vladaju i staraju se o profesionalnom i stručnom odnosu sa strankama.

Od ključnog je značaja to što nam preduzeće takođe uređuje svu dokumentaciju potrebnu na inostranim tržištima, što nam pomaže pri ulasku na inostrana tržišta, uz uzimanje u obzir tamošnjeg zakonodavstva, koje mi ne poznajemo.

Njihov rad ocenjujem na osnovu krajnjih rezultata, koji su posledica sistematskog i proaktivnog pristupa radu. Kod operativnih zadataka stalno smo u kontaktu, oni su preduzeće kod kog uvek znaš na čemu si i kada će postupak biti završen, što je za mene od velikog značaja, jer su vremenski okviri aktivnosti snažno međusobno povezani.

Svima vama koji želite da sarađujete sa visoko osposobljenim kadrom za izuzetno specifičan i odgovoran rad savetujem da vam preduzeće BENS Consulting bude prvi izbor, jer tim izborom nećete dobiti samo ime preduzeća, već će vas na drugoj strani uvek čekati ljudi sa imenima, kojima možete verovati i koji su predani svom radu. Simona, Mark, Bojan D., Bojan B., hvala.
Opširnije
 • Janez Bobnar, direktor, DBC medikal d.o.o.

DDD, d.o.o. Koper

"Tako kvalitetnu i brzu uslugu ne dobijam baš često!"

Iskreno vam se zahvaljujem! Tako kvalitetnu i brzu uslugu ne dobijam baš često! Čestitam!
Opširnije
 • Zlatko Dakič, direktor, DDD, d.o.o. Koper

Deichmann d.o.o.

"Puno vam hvala na partnerstvu, profesionalizmu, marljivosti, nesebičnosti i velikom strpljenju."

Pre više od deset godina, tražili smo savetnika za hemikalije. Po nekom osećaju, smo se odlučili za Bens Consulting. Kao što sada vidimo, osećaj nas nije prevario. Pronašli smo ne samo profesionalnog saradnika, već i najboljeg partnera, koji nam pomaže u mnogim izazovima sa velikom odgovornošću, čak i kad se to od njih ne očekuje. Nije dovoljno da poznajete poslovnog partnera, za dugoročnu saradnju je potrebno formirati i podsticati odnos koji se zasniva na međusobnom poštovanju i poverenju, a takav odnos smo izgradili sa Bens Consultingom tokom godina. Puno vam hvala na partnerstvu, profesionalizmu, marljivosti, nesebičnosti i velikom strpljenju.
Opširnije
 • Patricija Šafarič, direktor prodaje podrške za SI / HR / RS / BIH, Deichmann d.o.o

Ecot

"Dozvolite da vam se ukratko iskreno zahvalim na vašoj stručnosti."

Neko vreme smo sami čitali uredbe i zakone o hemikalijama, i ubrzo smo utvrdili da su nam potrebni stručnjaci ne samo u oblasti hemije, već i pravnici.Od više adresa koje su na raspolaganju, odlučili smo se za vas, i vi ste nas prihvatili.

Dozvolite da vam se ukratko iskreno zahvalim na vašoj stručnosti, poštenju, iskrenosti. Veoma prijatno me je iznenadila i vaša spremnost da saslušate ideje i predloge naručioca BL, odnosno poslovnog partnera. Radujem se saradnji sa vama. Hvala vam.
Opširnije
 • Ljuba Eržen, direktor, Ecot d.o.o.

Framos d.o.o.

"Predavanje je bilo korisno, jasno i sažeto, sa konkretnim informacijama koje smo tražili."

Bens Consulting nam je održao predavanje vezano za "SCIP". Predavač, g. Buinac je stručnjak, a iz predavanja je bilo očigledno da vrlo dobro poznaje predmet. Predavanje je bilo korisno, jasno i sažeto, sa konkretnim informacijama koje smo tražili.
Opširnije
 • Sanja Varga Kostel, Specijalista za upravljanje kvalitetom, Framos

Gea Austria GmbH

"Sačuvao sam živce zaista dobrom uslugom."

Najbrži i najlakši način za registraciju u Sloveniji- sačuvao sam živce zaista dobrom uslugom.
Opširnije
 • Günther Strasse, Gea Austria GmbH

GMT d.o.o.

"Vaša predusretljivost, stručnost i ažurnost su zaista najveća prednost."

S obzirom na to da sa vašim preduzećem sarađujemo duži niz godina, našu saradnju sa vama možemo objektivno da ocenimo kao veoma uspešnu.

Budući da se tržište i propisi stalno menjaju, neophodno je da uz sebe imamo poslovnog partnera kao što je BENS Consulting koji brine o tome da su u našem preduzeću uređene evidencije bezbednosnih listova i koje nas obaveštava o novostima koje tek dolaze da bismo mogli pravovremeno i adekvatno da se prilagodimo i ne gubimo dragoceno vreme i energiju za praćenje svih novosti.

Od preduzeća BENS Consulting uvek dobijemo sve odgovore na naša pitanja, dileme i poteškoće u vezi sa propisima, zakonima i smernicama u vezi sa hemikalijama i tečnostima koje prodajemo.

Vaša predusretljivost, stručnost i ažurnost su zaista najveća prednost koju imate, a to umemo da cenimo.
Opširnije
 • Robert Breznik, GMT d.o.o.

Hermes Fassadenreinigung GmbH, Germany

"Sada mogu da se usredsredim na posao i razvoj novih proizvoda."

Ne tako davno sami smo izrađivali bezbednosne listove. U to smo ulagali dosta truda kao malo preduzeće u razvoju.

Da bismo pojednostavili izradu bezbednosnih listova, potražio sam odgovarajuće rešenje. Softversko rešenje nije dolazilo u obzir zbog visokih troškova. Tada sam naleteo na BENS Consulting. Nakon kratkog upita, dobio sam neposredan odgovor sa ponudom da pošaljem bezbednosni list. Ubrzo nakon toga dobio sam bezbednosni list na željenim jezicima u obliku koje koristi naše preduzeće. Od tada izbor nije bio težak, zato sam zamolio preduzeće BENS Consulting da upravlja našim bezbednosnim listovima.

Izrada bezbednosnih listova je išla jako brzo, prevod na druge jezike takođe nije predstavljao poteškoće a kvalitet je bio visok. Moje beleške na bezbednosnim listovima su vrlo brzo konvertovali na moje veliko zadovoljstvo. Kontakt sa preduzećem BENS Consulting je veoma neposredan i jednostavan. Troškovi zavise od broja bezbednosnih listova i zato se mogu tačno izračunati.

Sve u svemu, veoma sam zadovoljan sa uslugom preduzeća BENS Consulting i unapred se radujem našoj dugoročnoj saradnji. Sada mogu da se usredsredim na posao i razvoj novih proizvoda i ne moram da brinem o bezbednosnim listovima.
Opširnije
 • Dr. Daniel Jaspers, rukovodilac odeljenja za hemikalije, Hermes Fassadenreinigung GmbH

Juvi

"Preporučujem vam BENS Consulting."

Ukoliko želite pouzdanog partnera koji će vam upravljanje dokumentacijom učiniti znatno jednostavnijim i saslušati vaše potrebe, onda vam preporučujem BENS Consulting.
Opširnije
 • Primož Juhart, direktor, Juvi d.o.o.

Kelly's Wholesale B.V.

"Bens Consulting ima izvanredno razumevanje hemijskog zakonodavstva i bilo mi je zadovoljstvo raditi sa njima."

Pronašla sam Bens Consulting na LinkedIn-u dok sam tražila kompaniju koja bi nam mogla pomoći u konvertovanju američkih i kanadskih bezbjednosno-tehničkih listova.

Kao britanska i američka veleprodaja u Holandiji, važno je da budemo usklađeni sa EU, posebno sa svim različitim pravilima koja može biti teško pratiti.

Bens Consulting ima izvanredno razumijevanje hemijskog zakonodavstva i bilo mi je zadovoljstvo raditi sa njima.

Sada možemo bezbjedno da nastavimo da nudimo određene proizvode našim kupcima iz EU.
Opširnije
 • Keli Keli, vlasnica i izvršna direktorica

KemisPlus d.o.o.

"Dobili smo stručne, fleksibilne, pouzdane i ažurne partnere."

Uređivanje dokumentacije koju smo kao proizvođač morali da popunimo i pošaljemo u Kancelariju za hemikalije oduzimalo nam je mnogo vremena.

U preduzeću Bens Consulting smo dobili stručne, fleksibilne, pouzdane i ažurne partnere, tako da nas razmišljanje o „dugu“ prema kancelariji zaokuplja samo u neznatnoj meri, a sve obavlja ekipa preduzeća Bens Consulting.
Opširnije
 • Uroš Lipovšek, direktor, KemisPlus d.o.o.

KH CHEMICALS GROUP

"Ljudi iz BENS-a su ljubazni i uvek dostupni za pitanja ili zahteve"

Prošle godine smo tražili SDS rešenje koje bi moglo da se integriše u naš sistem, sa Chemius platformom smo to mogli da realizujemo. Tokom realizacije ovog projekta, cenili smo profesionalan i pragmatičan pristup Bens Consulting-a. U svakodnevnom kontaktu ljudi iz BENS-a su ljubazni i uvek dostupni za pitanja ili zahteve koje imate. Tako da bismo svakako preporučili BENS usluge!!
Opširnije
 • Marja van Splunter, Quality Manager, KH CHEMICALS GROUP

Mag. Helga Stolz VertriebsgmbH

"Vreme obrade je veoma kratko i na sva pitanja odgovaraju u vrlo kratkom roku"

Sarađujemo sa firmom Bens Consulting godinama. Saradnja funkcioniše fantastično. Vreme obrade je veoma kratko i na sva pitanja odgovaraju u vrlo kratkom roku. Zadovoljstvo je raditi sa tako sposobnim partnerom. Preporučujemo Bens Consulting čiste savesti.
Opširnije
 • Karin Scharl, Mag. Helga Stolz VertriebsgmbH

MAK CMC

"Zaposleni u preduzeću BENS Consulting su veoma stručni i prijatni."

Sa preduzećem BENS Consulting uspešno sarađujemo već niz godina. Veoma smo zadovoljni njihovim uslugama, jer su prevodi urađeni stručno i sa velikom preciznošću.

Osim prevođenja bezbednosnih listova, preduzeće BENS Consulting za naše preduzeće takođe uređuje svu potrebnu dokumentaciju za Ministarstvo zdravlja, čime nam štedi mnogo vremena, i pošteđeni smo problema u vezi sa tim.

Zaposleni u preduzeću BENS Consulting su veoma stručni i prijatni. Želimo da naša saradnja i ubuduće bude tako uspešna.
Opširnije
 • Bojan Mikluš, MAK CMC d.o.o.

Merkur d.d.

"Nudi najviše upotrebljivog znanja u oblasti poznavanja hemijskog zakonodavstva."

Na osnovu provere stanja na tržištu, u preduzeću smo se odlučili da za savetnika za hemikalije izaberemo preduzeće BENS CONSULTING d.o.o.

Preduzeće zapošljava stručno osposobljen kadar koji nam pruža savetovanje u širokoj zakonodavnoj oblasti koju mora da pokriva savetnik za hemikalije. Nudi najviše upotrebljivog znanja u oblasti poznavanja hemijskog zakonodavstva, tekućeg praćenja novosti u zakonodavstvu i korišćenja pristupa bazi bezbednosnih listova preko aplikacije Chemius.Expert.

U skladu sa izmenama u zakonodavstvu, sačinjava sažetke novosti i o njima nas obaveštava, a takođe nam pomaže u potrazi za rešenjima.

Veoma je upotrebljivo rešenje za pristup bezbednosnim listovima u bazi preduzeća, gde su objavljene ažurirane verzije bezbednosnih listova. Uz odgovarajuću računarsku podršku zaposleni će moći da pristupe tim bezbednosnim listovima.

Široko stručno znanje preduzeća ogleda se u pripremi odgovora u vezi sa konkretnim pitanjima, u kojima budemo upozoreni na ključne stvari koje je potrebno uvažiti prilikom ispunjavanja zakonskih obaveza.

Kod izmena u zakonodavstvu, sačinjavaju se sažeci koji korisnike po pojedinačnim oblastima upoznaju sa svim značajnim izmenama koje utiču na poslovanje. Organizuju se i prezentacije, u kojima učestvuju drugi stručnjaci, što omogućava razmenu mišljenja i iskustava.

Predlozi i iskustva konsultanata pomažu nam da u preduzeću ispunimo sve zahteve koje donose novosti u oblasti hemijskog zakonodavstva.

Sve navedeno nam omogućava da se u preduzeću posvetimo svojim osnovnim zadacima, a savetnik nas upoznaje sa novostima i pomaže nam savetima.
Opširnije
 • Andrej Vodenik, vođa prodaje, Merkur d.d.

Mitol d.o.o.

"U vezi saradnje sa BENS Consultingom imamo samo pozitivna iskustva."

Brzo se odazivate na sva naša pitanja i zahteve za pripremu dokumentacije (bezbednosni listovi), odgovarajuće prevode u strane jezike i slično. Istu kvalitetnu podršku i pomoć u vezi zakona iz oblasti hemije, skladištenja i prevoza opasnih materija očekujemo i u buduće.
Opširnije
 • Dolores Kukanja, Šef razvoja, Mitol d.o.o.

Mollier d.o.o.

"Oni su partner uz koga smo mirni."

U svom radu se ne srećemo sa hemikalijama u većoj meri. Zato i nemamo sopstveni kadar za ovu oblast.

Saradnja sa preduzećem Bens Consulting je bila zaista odličan poslovni potez.

Oni su partner uz koga smo mirni, jer nas brzo obaveštava, priprema i obučava na nivou koji je primeren za nas, a po potrebi odmah, veoma stručno preduzima mere i pomaže nam da razrešimo dileme pre nego što dođe do problema.

Zaposlene odlikuje neverovatna organizovanost, znanje, privrženost, doslednost i ljubaznost, što u većini slučajeva prevazilazi naša očekivanja.
Opširnije
 • Barbara Benčina, pomočnik direktora, Mollier d.o.o.

Oblak group d.o.o.

"Oni znaju, da se danas računa samo visoki kvalitet i brzi rad."

Stručnjaci iz firme Bens Consulting znaju svoj rad. Oni znaju, da se danas računa samo visoki kvalitet i brzi rad, potkrepljen znanjem. Sretni smo što sarađujemo sa njima, jer se čak i mala nejasnoća pozitivno rešava u najkraćem mogućem roku.
Opširnije
 • Mag. Katarina Kovač, brand manager, Oblak group d.o.o.

Oqema d.o.o.

"Njihova profesionalnost i brz odziv nam predstavljaju efikasnu pomoć za našu delatnost."

Sa preduzećem Bens Consulting počeli smo da sarađujemo pre godinu dana, tokom priprema za početak rada novoosnovane firme za distribuciju i veleprodaju hemikalija.

Svojom komunikativnošću, neposrednošću i stručnim pristupom uverili su nas u potrebu međusobne saradnje u funkciji konsultanta za hemikalije i izrade bezbednosnih listova.

Njihova profesionalnost i brz odziv nam predstavljaju efikasnu pomoć za našu delatnost.

Njihove usluge preporučujemo svim postojećim i novoosnovanim preduzećima kojima su potrebne usluge te vrste, jer će pronaći svoju ekonomsku računicu.
Opširnije
 • Iztok Brglez, direktor, Oqema d.o.o.

Prosen com

"Partner koji se prilagodi svim potrebama korisnika."

Svakako preporučujemo usluge preduzeća BENS Consulting d.o.o, koje svojim odličnim poznavanjem smernica i zakonodavstva u oblasti hemikalija u EU i Sloveniji i opšteg stručnog znanja o hemijskim supstancama i preparatima spada u sam vrh ozbiljne i stručne ponude usluga kada je reč o prevodima i izradi slovenačkih bezbednostnih listova za hemikalije.

Sa preduzećem sarađujemo više od deset godina. Saradnja je počela na osnovu usmene preporuke i to je sigurno bila dobra odluka, jer saradnja o dalje traje.

Prilagodljivim marketinškim pristupom sigurno predstavljaju partnera koji ume da se prilagodi svim potrebama korisnika, odnosno naručilaca.

Svakom ko želi mirno da obavi inspekcijski nadzor preporučujemo saradnju i korišćenje usluga preduzeća Bens Consulting.
Opširnije
 • Andrej Jenko, Prosen com d.o.o.

Regeneracija d.o.o.

"Bens Consulting garancija je, da u svakom trenutku imamo regulisanu oblast…"

Budući da se propisi u oblasti prevoza opasne robe menjaju svake dve godine, ne možemo ni da zamislimo da samostalno regulišemo i pratimo sve zakonske propise i promene u oblasti prevoza opasne robe.

Zato smo se odlučili da za savetovanje potražimo spoljnog saradnika. Imajući u vidu preporuke, izabrali smo preduzeće Bens Consulting.

Nedugo po potpisivanju ugovora, saobraćajna inspekcija je na putu zaustavila našeg vozača, a inspektori su nastavili pregled i u našem preduzeću. Pokazalo se da je izbor savetnika bio pravilan.

Međusobna razmena informacija i doslednost preduzeća Bens Consulting garancija je da u svakom trenutku imamo regulisanu oblast koju uređuje zakon o prevozu opasne robe, a koju sve češće kontrolišu i nadležne inspekcijske službe, kako na putu, tako i u preduzećima.
Opširnije
 • Irma Žukovec, predstavnica menadžmenta za kvalitet i životnu sredinu, Regeneracija d.o.o.

Rothenberger

"Svojom stručnošću i fleksibilnošću stara za jednostavna rešenja."

U ime preduzeća Rothenberger i u svoje ime, zahvaljujem Vam na brzom odzivu i veoma brzom rešavanju problema u vezi sa ažuriranjem bezbednosnih listova i odgovarajućih etiketa.

Svakom potencijalnom korisniku usluga te vrste preporučujem Vaše preduzeće, koje se svojom stručnošću i fleksibilnošću stara za jednostavna rešenja u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.
Opširnije
 • Janez Brajnik, Rothenberger GmbH

Shilda International Ltd

"Pouzdana kompanija za buduću saradnju!"

Kao kompanija koja trguje hemijskim proizvodima tragali smo za pouzdanom uslugom. Preporučili su nam Bens Consulting, i odmah smo shvatili njihovu vrednost. Toplo preporučujemo, i nastavićemo da sarađujemo sa njima i u budućnosti.
Opširnije
 • Marko Kljakic, CEO, Shilda International Ltd

SILCO

"Danas je to naša konkurentna prednost."

BENS Consulting je u potpunosti promenio način na koji danas gledamo na upravljanje dokumentacijom za hemikalije.

Ranije smo bezbednosne listove izrađivali ručno, u Wordu, ali je to bio posao koji je iziskivao mnogo vremena, i kojim se nismo rado bavili.

Danas je to naša konkurentna prednost, jer novim partnerima odmah nudimo pristup uređenoj dokumentaciji, do koje mogu doći bilo kada.
Opširnije
 • Sašo Kronovšek, direktor, Silco d.o.o.

SNEF.LOV d.o.o.

"Zbog njihove profesionalnosti i brze reakcije spavamo mirnije"

BENS Consulting je naš izuzetno važan i pouzdan partner u brzom širenju na strana tržišta. Njihov sistem upravljanja bezbednosnim listovima je više nego odličan. Zbog njihove profesionalnosti i brze reakcije spavamo mirnije, jer znamo da imamo iskusnog savetnika za hemikalije i na taj način uređenu svu potrebnu dokumentaciju za prodaju naših proizvoda. Ako tražite pouzdanog partnera - onda je to BENS Consulting.
Opširnije
 • Timotej Gračner, direktor prodaje, SNEF.LOV d.o.o

Soudal NV

"Najlepša hvala za odličnu ChemiusExpert uslugu!"

Opširnije
 • Gunter Borgers, Soudal NV

Stahlgruber d.o.o.

"Nesebično delite sa nama važne informacije."

Naša dugogodišnja saradnja ukazuje da smo vašim uslugama veoma zadovoljni.

Naročito je važno naglasiti da je odziv kvalitet koji je za automobilsku industriju od izuzetnog značaja.

Nesebično delite sa nama važne informacije i dajete nam puno dobrih ideja da bi naš budući rad bio bolji.
Opširnije
 • Tanja Ferkulj, vođa projekta, Stahlgruber d.o.o.

Tondach d.o.o.

"Ekipa je izuzetno ljubazna, pristupačna i ažurna."

Preduzećem Bens Consulting Tondach je više nego zadovoljan.

Ekipa koja radi u ovom preduzeću izuzetno je ljubazna, pristupačna i ažurna.

Bezbednosne listove izrađuju za nekoliko dana i to na različitim jezicima.

Imajući u vidu njihov rad i cene su pristupačne.

Kada smo imali problem ili promenu određene recepture pojedinih proizvoda, pomogli su nam što su brže mogli.

Sam bih ih preporučio i drugim preduzećima kojima je potrebna pomoć pri izradi bezbednosnih listova, ADR dokumenata i slično.
Opširnije
 • Simon Pintarič, vođa kontrole kvaliteta, Tondach d.o.o.

U TRADE d.o.o.

"Ne mogu da zamislim da samostalno regulišem i pratim sve zakonske propise u oblasti hemikalija."

Poslednjih godina svedoci smo čestih izmena, odnosno prilagođavanja zakonodavstva koje uređuje oblast hemikalija.

Imajući u vidu činjenicu da je naše preduzeće malo i da su okolnosti na tržištu takve da zahtevaju celog čoveka, jednostavno ne mogu da zamislim da samostalno regulišem i pratim sve zakonske propise u oblasti hemikalija. Tako smo se na prilično jednostavan način odlučili da tu oblast prepustimo stručnjacima u toj oblasti. Imajući u vidu preporuke, potpisali smo ugovor sa preduzećem Bens Consulting, i danas mogu da tvrdim da je ta odluka bila više nego pravilna.

Međusobna razmena informacija i doslednost preduzeća Bens Consulting garancija je da u svakom trenutku imamo regulisanu oblast koju uređuje zakon o hemikalijama, a koju sve učestalije kontrolišu i nadležne inspekcijske službe.
Opširnije
 • Dejan Ule, direktor, U trade d.o.o.

Valter

"Celokupan rad je obavljen u izuzetno kratkom vremenskom roku."

Registracija biocida Sanosil Super 25 Ag i njegovih preparata bila je, zbog specifičnog sastava proizvoda, izuzetno zahtevan projekat. I pored toga smo, uz Vaš kvalitetan i stručan pristup radu, kao i profesionalan odnos, uspešno okončali postupke registracije i izradu potrebnih etiketa i dokumentacije.

Celokupan rad je obavljen u izuzetno kratkom vremenskom roku, što nam sada omogućava brz izlazak na tržište i neometan rad.
Opširnije
 • Ivan Sodnik, direktor, Valter d.o.o.

Vendo-Pušnik d.o.o.

"Brza i jednostavna priprema etiketa koje su uvek u skladu sa poslednjom ispravnom verzijom bezbednosnog lista."

Izrada etiketa i njihovo usklađivanje sa bezbednosnim listovima je bio dugotrajan proces. Pri svakoj reviziji bezbednosnog lista je bilo neophodno proveriti da li su se promenili zakonom propisani elementi etikete. Bens Consulting nam je sa svojim programom omogućio brzu i jednostavnu pripremu etiketa koje su uvek u skladu sa poslednjom ispravnom verzijom bezbednosnog lista.
Opširnije
 • Robert Pušnik, direktor, Vendo-Pušnik d.o.o.

VIGO

"Kvalitetan i stručan pristup radu."

Registracija VIGO KA DE raspršivača insekticida za pse protiv buva i krpelja i VIGO šampona protiv insekata za pse bila je izuzetno zahtevan projekat.

Uz Vaš kvalitetan i stručan pristup radu, kao i profesionalan odnos, uspešno smo okončali postupak registracije i izradu potrebnih etiketa i dokumentacije.

Celokupan rad je obavljen u najkraćem mogućem roku, što nam omogućava nesmetanu proizvodnju i prodaju.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj saradnji. Uvereni smo da ćemo Vašim konsaltingom i nadalje biti uvek zadovoljni.
Opširnije
 • Metoda Vozelj, direktor, Vigo, Metoda Vozelj s.p.

VUKI

"Pomaže da uštedimo vreme i novac."

Firma BENS Consulting je vrlo fleksibilna i kompetentna u pogledu blagovremenog rešavanja zahteva.

Bez takve usluge teško bismo pratili CLP zakonodavstvo i registracije prema standardu REACH i nikada ne bismo mogli obraditi toliku količinu dokumenata koji se moraju redovno ažurirati u skladu s lokalnim zakonodavstvom.

Zadovoljni smo saradnjom s firmom BENS Consulting jer nam pomaže da uštedimo vreme i novac i prezentuju VUKI kao profesionalnu i savremenu firmu.
Opširnije
 • Jana Porubenska, Vuki a.s.

Würth d.o.o.

"Sada imamo više vremena za naš osnovni posao."

Svakodnevni izazovi sa kojima smo se suočavali u vezi prevoda i održavanja bezbednosnih listova i etiketa za veliki broj hemijskih artikala iz naše ponude, rešen je onog trenutka kada smo započeli saradnju sa Chemical Consulting DOO.

Dobili smo brzu uslugu i kompetentne sagovornike koji su za nas na raspolaganju u svakom trenutku. Sada imamo više vremena za naš osnovni posao, a istovremeno imamo ažuriranu bazu bezbednosnih listova i etiketa.
Opširnije
 • Vladimir Dinić, Produkt menadžer, Würth d.o.o.

Yacht center Adriatic

"Ova aplikacija je luda."

Ova aplikacija je luda.
Opširnije
 • Tomislav Gjurinski, direktor, Yacht center Adriatic d.o.o.

Žiro

"Inspekcije su prolazile bez poteškoća."

Kao preduzeće za prodaju boja, dugo smo se sami bavili i svim onim što je potrebno za obeležavanje opasnih hemikalija.

Pošto živimo u vremenu kada se zakoni u oblasti prodaje hemikalija veoma menjaju, za nas je to predstavljalo veliko opterećenje, jer u više navrata nismo znali šta je potrebno da bi naš rad bio u skladu sa tim zakonima.

Pre nekoliko godina smo počeli da sarađujemo sa preduzećem BENS Consulting, koje nam je te poteškoće olakšalo, i takođe ispravilo bilo kakve greške koje smo do tada činili.

Već nekoliko puta smo takođe imali inspekciju iz Ministarstva zdravlja. Uz njihovu veliku pomoć, te inspekcije prolazile su bez poteškoća. Veoma smo zadovoljni njihovim odnosom i radom, jer su nam zaista od velike pomoći. Znatno je lakše poslovati ako pitanja o kojima ne znaš dovoljno prepustiš stručnjacima kao što su oni, i bolje se posvetiš svom radu.
Opširnije
 • Ivo Čoh, direktor, Žiro d.o.o.

Rezultat saradnje ove vrste je:

 • više nećete gubiti vreme na dugotrajno pretraživanje propisa ili pregovore sa carinskim organima,
 • Vaša roba neće usled nepoznavanja propisa biti blokirana na granici nekoliko sati ili čak dana,
 • nećete biti izloženi kažnjavanju prilikom inspekcijskih poseta zbog toga što im nećete prisustvovati usled drugih poslovnih obaveza,
 • svoju energiju ćete posvećivati poslovnim izazovima, a mi ćemo se na proaktivan način starati o tome da svoje ciljeve što lakše postignete.

Pozovite +381 11 63 08 146 i još danas ugovorite sastanak

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.