Brza, stručna i lična
usluga sa sluhom za Vas!

Provjerite zašto nas angažiraju najveća poduzeća u regiji!

U BENS Consultingu vjerujemo da je hemijsko pravo Vaša konkurentska prednost.

Pomažemo vam pretvoriti dugotrajnu ručnu izradu dokumentacije u u prijatan i individualno prilagođen sistem. Time Vam omogućavamo brz, bezbedan i veoma jednostavan pristup i distribuciju uvek ažurne dokumentacije. Ona Vam je na raspolaganju bilo kada i bilo gde.

Naša misija je da Vam omogućimo ličan, stručan i brz pristup kritičnim informacijama za celokupno područje hemijskog prava.

Široka mreža franšiza i proverenih stručnjaka nudi Vam lokalno proverene informacije i lično zastupanje u slučaju inspekcijskih poseta.

Prvi onlajn alat za izradu, upravljanje i distribuciju dokumentacije za hemikalije u svetu nam omogućava da usluge vršimo jeftinije, brže i da ih prilagodimo Vašim potrebama.

Budući da posedujemo zagarantovanu poslovnu odgovornost i da na svoj rad nudimo stopostotnu garanciju, saradnja sa nama je istinski bezbedna i bez stresa.

Lično, brzo i stručno!

Tome, strastveno i predano, težimo još od osnivanja 1996. godine.
Sa klijentima izgrađujemo dugoročne odnose koji se zasnivaju na poverenju
i tako im omogućavamo da bezbrižno rade na najbolji način.

Bojan Buinac

Direktor i vlasnik preduzeća BENS Consulting

Bojan je pokretačka snaga, mozak i lice preduzeća. Još od ustanovljenja 1996. godine, aktivno učestvuje i oblikuje oblast hemijskog prava. Odgovoran je za činjenicu da je još 2006. godine sa radom počeo Chemius – prvi onlajn alat u svetu za izradu, održavanje i distribuciju dokumentacije.

+386 1 562 12 15

Simona Miklavčič

ADR konsultant i konsultant za hemikalije

Simona je diplomirani hemičar sa 15 godina profesionalnog iskustva. Istrajna je, precizna i uvek pouzdana. Njena oblast su biocidi i sve aktivnosti povezane sa izradom i održavanjem dokumentacije za hemikalije. Ona je i stručnjak za ADR, u celosti predana klijentima.

+386 51 375 373

Vid Čopi

Savetnik za hemikalije

Vid je mlad, nov savetnik, koji je neumoran u traženju rešenja za stranke. Uglavnom se bavi zahtevima koji se tiču REACH uredbe, i temama iz oblasti regulatorne toksikologije. Diplomirao je hemiju, i svoje akademsko znanje neprestano nadograđuje primerima iz stvarnog života.

+386 1 562 19 20

Urška Poje

Savetnica za hemikalije


Bojan Dimic

Direktor prodaje i marketinga

Bojan je odgovoran za komunikaciju sa klijentima i formiranje imidža BENS u medijima. Strastveni je zagovornik ličnog pristupa i dugoročne otvorene saradnje sa klijentima. Bojan je diplomirao komunikologiju, menadžment i međunarodno poslovanje.


Mateja Žurbi

Saradnica u prodaji i marketingu

Mateja je po obrazovanju prevodilac, a u duši prodavac. U praksi to znači, da noću sanja na engleskom (ili nemačkom), a danju su njene misli okrenute ka sadašnjim i budućim klijentima. U svakom slučaju, ona je nepopravljivi optimista, iskreno nasmejana i uvek spremna da pruži pomoć.


Dragana Milovanović

Direktor BENS Consulting Srbija

Dragana je direktor i, od 2012. godine, vlasnica franšize u Srbiji. Svi cenimo njenu predanost klijentima i usmerenost ka ostvarivanju njihovih ciljeva. Po obrazovanju je diplomirani inženjer tehnologije sa položenim ispitom za konsultanta za hemikalije.

+381 64 1808 103

Leposava Rašković

Savetnik, Srbija

Leposava se 2017. godine pridružila našem timu i desna je ruka Dragani. Završila je Prirodno - matematički fakultet u Novom Sadu, po struci je Master hemičar. Kada vam bude trebao neko da kvalitetno i brzo reši vaš problem pozovite Leposavu, jer je ona prava osoba koju treba da kontaktirate u Srbiji.


Dragica Valek Grašovec

Direktor BENS Consulting Hrvatska

Dragica je naš dragulj u Hrvatskoj. Klijenti obožavaju njenu pozitivnu nastrojenost, stručnost i otvorenost. Po obrazovanju je diplomirani inženjer hemijske tehnologije sa dugogodišnjim iskustvom i izuzetnim sluhom za klijente.

+385 98 909 9899

Pridružite nam se i nagradite sebe!

Postanite naš poslovni partner u inostranstvu. Ukoliko se rado suočavate sa izazovima, spremni ste na težak rad i na to da budete sam svoj šef, onda je ta saradnja nešto što bi Vas moglo zanimati.

Naša „franšizna” saradnja pogodna je za stručnjake koji:

  • su predani upravljanju dokumentacijom za hemikalije,
  • se bave konsaltingom u zahtevnoj oblasti hemijskog zakonodavstva, i
  • bi želeli da dobro unovče svoje bogato znanje!

Kao naš inostrani partner nećete imati samo predan tim i proveren način rada koji daje rezultate, već ćete svoje znanje i poznanstva moći dobro i da unovčite.

Više o ovoj prilici možete pročitati na našoj stranici o franšizi. Razmislite. Možda je sada pravi čas da sebi date nagradu koju zaslužujete.


Iznenađuje upravo to da ne samo da se ovakav život može voditi lakše nego ikad prije,
nego je velika vjerojatnost da će Vas upravo takav život učiniti uspješnima. I sretnima.

Upoznajmo se!

Uvek smo Vam na raspolaganju i raspoloženi za razgovor.
Izaberite način koji Vam odgovara i kontaktirajte nas.


Osnovne informacije

CHEMICAL CONSULTING d.o.o
CHEMICAL CONSULTING d.o.o je vlasnik franšize BENS Consulting za Srbiju
PIB: 10743700
Matični broj: 20801964
TRR: IBAN RS35160005390000185804
SWIFT: DBDBRSBG

Naša adresa

Sedište preduzeća:
Petra Konjovića 012 k
11000 Beograd-Rakovica

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.