Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbednosne listove ovde >>

Brza, stručna i lična
usluga sa sluhom za Vas!

Provjerite zašto nas angažiraju najveća poduzeća u regiji!

U BENS Consultingu vjerujemo da je hemijsko pravo Vaša konkurentska prednost.

Pomažemo vam pretvoriti dugotrajnu ručnu izradu dokumentacije u u prijatan i individualno prilagođen sistem. Time Vam omogućavamo brz, bezbedan i veoma jednostavan pristup i distribuciju uvek ažurne dokumentacije. Ona Vam je na raspolaganju bilo kada i bilo gde.

Naša misija je da Vam omogućimo ličan, stručan i brz pristup kritičnim informacijama za celokupno područje hemijskog prava.

Široka mreža franšiza i proverenih stručnjaka nudi Vam lokalno proverene informacije i lično zastupanje u slučaju inspekcijskih poseta.

Prvi onlajn alat za izradu, upravljanje i distribuciju dokumentacije za hemikalije u svetu nam omogućava da usluge vršimo jeftinije, brže i da ih prilagodimo Vašim potrebama.

Budući da posedujemo zagarantovanu poslovnu odgovornost i da na svoj rad nudimo stopostotnu garanciju, saradnja sa nama je istinski bezbedna i bez stresa.

Lično, brzo i stručno!

Tome, strastveno i predano, težimo još od osnivanja 1996. godine.
Sa klijentima izgrađujemo dugoročne odnose koji se zasnivaju na poverenju
i tako im omogućavamo da bezbrižno rade na najbolji način.

Dragana Milovanović

Direktor BENS Consulting Srbija

Dragana je direktor i, od 2012. godine, vlasnica franšize u Srbiji. Svi cenimo njenu predanost klijentima i usmerenost ka ostvarivanju njihovih ciljeva. Po obrazovanju je diplomirani inženjer tehnologije sa položenim ispitom za konsultanta za hemikalije.


Bojan Buinac

Direktor i vlasnik preduzeća BENS Consulting

Bojan je pokretačka snaga, mozak i lice preduzeća. Još od ustanovljenja 1996. godine, aktivno učestvuje i oblikuje oblast hemijskog prava. Odgovoran je za činjenicu da je još 2006. godine sa radom počeo Chemius – prvi onlajn alat u svetu za izradu, održavanje i distribuciju dokumentacije.


Bojan Dimic

Direktor prodaje i marketinga

Bojan je odgovoran za komunikaciju sa klijentima i formiranje imidža BENS u medijima. Strastveni je zagovornik ličnog pristupa i dugoročne otvorene saradnje sa klijentima. Bojan je diplomirao komunikologiju, menadžment i međunarodno poslovanje.


Simona Miklavčič

ADR konsultant i konsultant za hemikalije

Simona je diplomirani hemičar sa 15 godina profesionalnog iskustva. Istrajna je, precizna i uvek pouzdana. Njena oblast su biocidi i sve aktivnosti povezane sa izradom i održavanjem dokumentacije za hemikalije. Ona je i stručnjak za ADR, u celosti predana klijentima.


Urška Poje Matè

Savetnica za hemikalije

Urška je inženjer bezbednosti na radu i savetnik za hemikalije. U preduzeću se bavi zahtevima iz oblasti biocidnih proizvoda i regulatorne toksikologije. Ima veliko razumevanje za potrebe naših klijenata i posvećena je pronalaženju najboljih rešenja.


Anže Križ

Savetnik

Anze je karijeru započeo u Bens Consulting-u. Svojim zrelim pristupom, pozitivnim razmišjanjem i željom za istraživanjem, ubrzo je postao neizostavan deo tima. Anže je pouzdan i ljubazan saradnik, uvek spreman da pritekne u pomoć, tako da se klijenti brzo povezuju sa njim.


Luka Rifelj

Savetnik za hemikalije

Dobra volja i osećaj za detalje može da pomeri planine. Ali samo sa pravom strategijom. Luka je stekao i razvijao analitički pristup rešavanja problema tokom studija hemije i aktivnog bavljenja šahom. Za njega nijedan izazov nije nemoguć. Istovremeno, on razume moć rada u timu i deli svoje znanje sa kolegama kad god je to moguće.


Bine Ledinek

Savetnik za hemikalije

Bine pomaže klijentima u rešavanju najzahtevnijih izazova koji zahtevaju strpljenje i dubinsko znanje iz svih oblasti hemijskog zakonodavstva. Kupci posebno hvale njegovu posvećenost, brzinu i pronalaženje rešenja prilagođenih njihovom poslovanju. Ove osobine – brzina, snalažljivost, pažnja prema detaljima i ljubav prema zahtevnim izazovima – čine ga idealnim stručnjakom i kada je u pitanju teška oblast biocida.


Tim Bencik

Savetnik za hemikalije

Tim je magistar hemije i njegovo opširno znanje pokriva širok segment hemijskog zakonodavstva. Sa profesionalnim i zrelim pristupom, uvek je spreman za nove izazove, što naši klijenti cene. Zahvaljujući tehnočkoj stručnosti pronalazi odgovore i na najsloženija pitanja.


Dragica Valek Grašovec

Direktor BENS Consulting Hrvatska

Dragica je naš dragulj u Hrvatskoj. Klijenti obožavaju njenu pozitivnu nastrojenost, stručnost i otvorenost. Po obrazovanju je diplomirani inženjer hemijske tehnologije sa dugogodišnjim iskustvom i izuzetnim sluhom za klijente.


Jelena Šetinc

Savetnica za hemikalije, Hrvatska

Jelena je diplomirala na Fakultetu hemijskog inženjerstva i tehnologije. Po struci je magistar inženjerstva. Želja joj je da doprinese poboljšanju zdravlja ljudi i zaštiti životne sredine od potencijalnog štetnog delovanja ljudi. Motiviše je želja za ekonomskim i društvenim napretkom, a najviše je raduje zadovoljstvo klijenata.


Nina Pajović

Direktor i vlasnica BENS Consulting franšize u Bosni i Hercegovini

Nina Pajović je ekspert za hemijsku regulativu sa puno energije, pozitivnim pristupom i dubokim poznavanjem bosanskohercegovačkog hemijskog zakonodavstva. Poslednjih 14 godina aktivno se bavila implementacijom EU hemijskog zakonodavstva u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. Sada je njena glavna preokupacija da pomaže svojim klijentima da na najbrži i najprikladniji način ispune zahteve hemijskog zakonodavstva u BiH.


Pridružite nam se i nagradite sebe!

Postanite naš poslovni partner u inostranstvu. Ukoliko se rado suočavate sa izazovima, spremni ste na težak rad i na to da budete sam svoj šef, onda je ta saradnja nešto što bi Vas moglo zanimati.

Naša „franšizna” saradnja pogodna je za stručnjake koji:

  • su predani upravljanju dokumentacijom za hemikalije,
  • se bave konsaltingom u zahtevnoj oblasti hemijskog zakonodavstva, i
  • bi želeli da dobro unovče svoje bogato znanje!

Kao naš inostrani partner nećete imati samo predan tim i proveren način rada koji daje rezultate, već ćete svoje znanje i poznanstva moći dobro i da unovčite.

Više o ovoj prilici možete pročitati na našoj stranici o franšizi. Razmislite. Možda je sada pravi čas da sebi date nagradu koju zaslužujete.


Iznenađuje upravo to da ne samo da se ovakav život može voditi lakše nego ikad pre,
nego je velika verovatnoća da će Vas upravo takav život učiniti uspešnima. I sretnima. I sretnima.

Upoznajmo se!

Uvek smo Vam na raspolaganju i raspoloženi za razgovor.
Izaberite način koji Vam odgovara i kontaktirajte nas.


Osnovne informacije

CHEMICAL CONSULTING d.o.o
CHEMICAL CONSULTING d.o.o je vlasnik franšize BENS Consulting za Srbiju
PIB: 10743700
Matični broj: 20801964
TRR: IBAN RS35160005390000185804
SWIFT: DBDBRSBG

Naša adresa

Sedište preduzeća:
Petra Konjovića 012 k
11000 Beograd-Rakovica

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.