Hitra, strokovna in osebna storitev s posluhom za vas!

Preverite, zakaj smo danes prva izbira že vsakemu tretjemu podjetju iz kemijske industrije!

Pri Bens Consultingu verjamemo, da je lahko kemijsko pravo vaša konkurenčna prednost.

Pomagamo vam spremeniti časovno zamudno ročno izdelovanje dokumentacije v uporabniku prijazen in individualno prilagojen sistem, ki vam omogoča hiter, varen in preprost dostop ter distribucijo vedno osvežene dokumentacije kadarkoli in kjerkoli po svetu.

Naše poslanstvo je, da vam omogočamo oseben, strokoven in hiter dostop do kritičnih informacij za celotno področje kemijskega prava.

Široka mreža franšiz in preverjenih strokovnjakov vam nudi lokalno preverjene informacije in osebno zastopanje v primeru inšpekcijskih obiskov.

Prvo spletno orodje za izdelavo, upravljanje in distribucijo dokumentacije za kemikalije na svetu pa vam omogoča, da storitve opravimo ceneje, hitreje in jih prilagodimo vašim potrebam.

Ker imamo zavarovano poslovno odgovornost in na naše delo nudimo 100 % garancijo, je sodelovanje z nami resnično varno in brez stresa.

Osebno, hitro in strokovno!

Temu s strastjo in predanostjo sledimo že od ustanovitve leta 1996.
S klienti gradimo dolgoročne odnose, ki temeljijo na zaupanju ter jim
tako omogočamo, da brez skrbi opravljajo najboljše delo.

Bojan Buinac

Direktor in lastnik

Bojan je gonilna sila, možgani in obraz podjetja. Že od ustanovitve leta 1996 aktivno sodeluje in oblikuje področje kemijskega prava. Odgovoren je za to, da je že leta 2006 začel delovati Chemius — prvo spletno orodje na svetu za izdelavo, vzdrževanje in distribucijo dokumentacije.


Simona Miklavčič

ADR svetovalka in svetovalka za kemikalije

Simona je univerzitetno diplomirana kemičarka z 20–letnimi profesionalnimi izkušnjami. Je vztrajna, natančna in vedno zanesljiva. Njeno področje so biocidi in vse aktivnosti povezane z izdelavo in vzdrževanjem dokumentacije za kemikalije. Je tudi ADR strokovnjakinja v celoti predana klientom.


Vid Čopi

Svetovalec za kemikalije

Vid je mlad, zagnan svetovalec, ki je neutruden pri iskanju rešitev za stranke. Ukvarja se predvsem z zahtevami, ki jih industriji postavlja Uredba REACH, in s tematikami s področja regulatorne toksikologije. Diplomiral je iz kemije, svojo akademsko podlago pa neprestano nadgrajuje na primerih iz realnega sveta.


Urška Poje

Svetovalka za kemikalije


Bojan Dimic

Direktor prodaje in marketinga

Bojan je odgovoren za komunikacijo s klienti in oblikovanje podobe BENS-a v medijih. Je strastni zagovornik osebnega pristopa in dolgoročnega odprtega sodelovanja s klienti. Bojan je diplomiral iz komunikologije, managementa in mednarodnega poslovanja.


Mateja Žurbi

Sodelavka v prodaji in marketingu

Mateja je po izobrazbi prevajalka, po duši pa prodajnica. V praksi to pomeni, da ponoči sanja v angleščini (ali nemščini), čez dan pa njene misli zaposlujejo naši sedanji in bodoči klienti. Sicer pa je nalezljivo optimistična, iskreno nasmejana in vedno pripravljena priskočiti na pomoč.


Dragana Milovanović

Direktorica BENS Consulting Srbija

Dragana je direktorica in od leta 2012 lastnica franšize v Srbiji. Vsi cenimo njeno predanost strankam in usmerjenost k doseganju njihovih ciljev. Po izobrazbi je diplomirana inženirka tehnologije z opravljenim izpitom za svetovalca za kemikalije.

+381 64 1808 103

Leposava Rašković

Svetovalec, Srbija

Leposava se je našemu timu pridružila leta 2017 in je neprecenljiva pomoč Dragani. Končala je Fakulteto za naravoslovje in matematiko v Novem Sadu, po izobrazbi je magistra kemije. Ko boste potrebovali nekoga, da vam hitro in kvalitetno pomaga pri rešitvi vašega problema, se obrnite na Leposavo. Ona je pravi kontakt za področje Srbije.


Dragica Valek Grašovec

Direktorica BENS Consulting Hrvaška

Dragica je naš dragulj na Hrvaškem. Stranke obožujejo njeno pozitivno naravnanost, strokovnost in odprtost. Po izobrazbi je diplomirana inženirka kemijske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami ter izjemnim posluhom za stranke.

+385 98 909 9899

Spoznajmo se!

Za pogovor smo vam vedno in z veseljem na voljo.
Izberite način, ki vam ustreza, in nas kontaktirajte.


Osnovne informacije

BENS CONSULTING, kemijsko svetovanje, d.o.o.
Davčna številka: SI75902699
Matična številka: 5483204000
TRR: IBAN SI56 0231 2001 5925 857 (NLB d.d.)
SWIFT: LJBASI2X

Naš naslov

Sedež podjetja:
Bakovniška 7, 1241 Kamnik
Poslovni prostori in kje nas lahko obiščete od 8–ih do 16–ih:
Špruha 19, vhod C, trejte nadstropje, 1236 Trzin

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.