Kdaj morate posredovati PCN in ustvariti kode UFI? TUKAJ >>

Hitra, strokovna in osebna storitev s posluhom za vas!

Preverite, zakaj smo danes prva izbira že vsakemu tretjemu podjetju iz kemijske industrije!

Pri Bens Consultingu verjamemo, da je lahko kemijsko pravo vaša konkurenčna prednost.

Pomagamo vam spremeniti časovno zamudno ročno izdelovanje dokumentacije v uporabniku prijazen in individualno prilagojen sistem, ki vam omogoča hiter, varen in preprost dostop ter distribucijo vedno osvežene dokumentacije kadarkoli in kjerkoli po svetu.

Naše poslanstvo je, da vam omogočamo oseben, strokoven in hiter dostop do kritičnih informacij za celotno področje kemijskega prava.

Široka mreža franšiz in preverjenih strokovnjakov vam nudi lokalno preverjene informacije in osebno zastopanje v primeru inšpekcijskih obiskov.

Prvo spletno orodje za izdelavo, upravljanje in distribucijo dokumentacije za kemikalije na svetu pa vam omogoča, da storitve opravimo ceneje, hitreje in jih prilagodimo vašim potrebam.

Ker imamo zavarovano poslovno odgovornost in na naše delo nudimo 100 % garancijo, je sodelovanje z nami resnično varno in brez stresa.

Osebno, hitro in strokovno!

Temu s strastjo in predanostjo sledimo že od ustanovitve leta 1996.
S klienti gradimo dolgoročne odnose, ki temeljijo na zaupanju ter jim
tako omogočamo, da brez skrbi opravljajo najboljše delo.

Bojan Buinac

Direktor in lastnik

Bojan je gonilna sila, možgani in obraz podjetja. Že od ustanovitve leta 1996 aktivno sodeluje in oblikuje področje kemijskega prava. Odgovoren je za to, da je že leta 2006 začel delovati Chemius — prvo spletno orodje na svetu za izdelavo, vzdrževanje in distribucijo dokumentacije.


Bojan Dimic

Direktor prodaje in marketinga

Bojan je odgovoren za komunikacijo s klienti in oblikovanje podobe BENS-a v medijih. Je strastni zagovornik osebnega pristopa in dolgoročnega odprtega sodelovanja s klienti. Bojan je diplomiral iz komunikologije, managementa in mednarodnega poslovanja.


Simona Miklavčič

ADR svetovalka in svetovalka za kemikalije

Simona je univerzitetno diplomirana kemičarka z 20–letnimi profesionalnimi izkušnjami. Je vztrajna, natančna in vedno zanesljiva. Njeno področje so biocidi in vse aktivnosti povezane z izdelavo in vzdrževanjem dokumentacije za kemikalije. Je tudi ADR strokovnjakinja v celoti predana klientom.


Matic Pfeifer

Svetovalec za kemikalije

Matic je diplomirani kemik, ki je predan iskanju hitrih in praktičnih rešitev za stranke. S svojim strokovnim znanjem izdeluje in vzdržuje dokumentacijo za kemikalije. Sodeluje tudi pri razvoju novih orodij in modernih pristopov k svetovalni storitvi ter digitalizaciji razvojnih procesov in regulative v industriji.


Ana Pavčič

ADR svetovalka in svetovalka za kemikalije

Ana je diplomirana inženirka kemijske tehnologije in izkušena svetovalka za kemikalije. Poleg obširnega znanja jo odlikujejo tudi izjemna natančnost, zanesljivost in organiziranost. Sicer pa je Ana zelo komunikativna, energična, pozitivna in nasmejana oseba, pripravljena pomagati našim klientom v vsakem trenutku.


Urška Poje Matè

Svetovalka za kemikalije

Urška je po izobrazbi inženir tehniške varnosti in svetovalka za kemikalije. V podjetju se ukvarja z zahtevami s področja biocidne zakonodaje in regulatorne toksikologije. Ima dober posluh za potrebe naših strank in se zavzeto posveti iskanju najboljših rešitev.


Anže Križ

Svetovalec

Anže je svojo karierno pot začel v podjetju Bens Consulting. S svojim zrelim pristopom, pozitivnim delovanjem in željo po raziskovanju je hitro postal nepogrešljiv del tima. Je zanesljiv, prijazen in vedno pripravljen priskočiti na pomoč, zato se klienti hitro navežejo nanj.


Luka Rifelj

Svetovalec za kemikalije

Z dobro voljo in občutkom za detajle je možno premikati gore. A le s pravo strategijo. S svojim analitičnim pristopom, ki ga je Luka pridobil in razvijal tekom študija kemije in aktivnega ukvarjanja s šahom, se ne ustraši nobenega izziva. Obenem pa razume moč dela v timu in svoje svoje znanje velikodušno deli s kolegi ter pomaga, kjer lahko.


Bine Ledinek

Svetovalec

Bine pomaga strankam pri reševanju najzahtevnejših izzivov, ki zahtevajo potrpežljivost in poglobljeno znanje z vseh področij kemijske zakonodaje. Stranke posebej hvalijo njegovo predanost, hitrost in iskanje rešitev, prilagojenih njihovemu poslovanju. Te lastnosti - hitrost, iznajdljivost, pozornost do detajlov in ljubezen do zahtevnih izzivov - ga delajo idealnega strokovnjaka tudi za obvladovanje zahtevnega področja biocidov.


Dragana Milovanović

Direktorica BENS Consulting Srbija

Dragana je direktorica in od leta 2012 lastnica franšize v Srbiji. Vsi cenimo njeno predanost strankam in usmerjenost k doseganju njihovih ciljev. Po izobrazbi je diplomirana inženirka tehnologije z opravljenim izpitom za svetovalca za kemikalije.

+381 64 1808 103

Leposava Rašković

Svetovalka, Srbija

Leposava se je našemu timu pridružila leta 2017 in je neprecenljiva pomoč Dragani. Končala je Fakulteto za naravoslovje in matematiko v Novem Sadu, po izobrazbi je magistra kemije. Ko boste potrebovali nekoga, da vam hitro in kvalitetno pomaga pri rešitvi vašega problema, se obrnite na Leposavo. Ona je pravi kontakt za področje Srbije.


Dragica Valek Grašovec

Direktorica BENS Consulting Hrvaška

Dragica je naš dragulj na Hrvaškem. Stranke obožujejo njeno pozitivno naravnanost, strokovnost in odprtost. Po izobrazbi je diplomirana inženirka kemijske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami ter izjemnim posluhom za stranke.

+385 98 909 9899

Jelena Šetinc

Svetovalka za kemikalije, Hrvaška

Jelena je diplomirala na fakulteti za kemijsko inženirstvo in tehnologijo in je po poklicu magistrica ekološkega inženiringa. Njen cilj je prispevati k izboljšanju zdravja ljudi in varovanja okolja pred potencialnimi škodljivimi posledicami človeških dejavnosti. Pri njenem delu jo motivira zlasti želja po gospodarskem in socialnem napredku, najbolj pa jo razveseljujejo zadovoljni klienti.

+385 1 373 65 12

Nina Pajović

Direktorica in lastnica franšize BENS Consulting v Bosni in Hercegovini

Nina Pajović je strokovnjakinja za kemijsko pravo z ogromno energije, pozitivnim pristopom in poglobljenim znanjem o bosanski kemijski zakonodaji. Zadnjih 16 let je aktivno sodelovala pri implementaciji EU kemijske zakonodaje na Ministrstvu za zdravje RS. Zdaj je njena glavna skrb pomagati strankam kar najhitreje in na najbolj ekonomičen način izpolniti obveznosti kemijske zakonodaje v BiH.


Spoznajmo se!

Za pogovor smo vam vedno in z veseljem na voljo.
Izberite način, ki vam ustreza, in nas kontaktirajte.


Osnovne informacije

BENS CONSULTING, kemijsko svetovanje, d.o.o.
Davčna številka: SI75902699
Matična številka: 5483204000
TRR: IBAN SI56 0231 2001 5925 857 (NLB d.d.)
SWIFT: LJBASI2X

Naš naslov

Poslovni prostori in kje nas lahko obiščete od 8–ih do 16–ih:
Špruha 19, vhod C, tretje nadstropje, 1236 Trzin


Sedež podjetja: Bakovniška 7, 1241 Kamnik

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.