Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove ovdje >>

Brza, stručna i lična
usluga sa osjećajem za vas!

Provjerite zašto nas angažuju najveće kompanije u regiji!

U BENS Consultingu vjerujemo da je hemijsko pravo vaša konkurentska prednost.

Pomažemo vam da pretvorite dugotrajnu ručnu izradu dokumentacije u korisniku prihvatljiv i individualno prilagođen sistem. Time vam omogućavamo brz, bezbjedan i jednostavan pristup i distribuciju uvijek ažurne dokumentacije. Ona vam je na raspolaganju bilo kada i bilo gdje.

Naša misija je da vam omogućimo ličan, stručan i brz pristup ključnim informacijama za kompletno područje hemijskog prava.

Široka mreža franšiza i provjerenih stručnjaka nudi vam lokalno provjerene informacije i lično zastupanje u slučaju inspekcijskog nadzora.

Prvi onlajn alat za izradu, upravljanje i distribuciju dokumentacije za hemikalije u svijetu nam omogućava da usluge pružamo jeftinije i brže, te da ih prilagodimo vašim potrebama.

Budući da posjedujemo zagarantovanu poslovnu odgovornost i da na svoj rad nudimo stopostotnu garanciju, saradnja sa nama je istinski bezbjedna i bez stresa.

Lično, brzo i stručno!

Tome, strastveno i predano, težimo još od osnivanja 1996. godine. Sa klijentima gradimo dugoročne odnose zasnovane na povjerenju i tako im omogućavamo da bezbrižno rade na najbolji način.

Nina Pajović

Direktor i vlasnica BENS Consulting franšize u Bosni i Hercegovini

Nina Pajović je ekspert za hemijsku regulativu sa puno energije, pozitivnim pristupom i dubokim poznavanjem bosanskohercegovačkog hemijskog zakonodavstva. Posljednjih 14 godina aktivno se bavila implementacijom EU hemijskog zakonodavstva u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. Sada je njena glavna preokupacija da pomaže svojim klijentima da na najbrži i najprikladniji način ispune zahtjeve hemijskog zakonodavstva u BiH.


Bojan Buinac

Direktor i vlasnik kompanije BENS Consulting

Bojan je pokretačka snaga, mozak i lice kompanije. Još od osnivanja 1996. godine aktivno učestvuje i oblikuje oblast hemijskog prava. Odgovoran je za to što je još 2006. godine sa radom počeo Chemius – prvi onlajn alat u svijetu za izradu, održavanje i distribuciju dokumentacije.


Bojan Dimic

Direktor prodaje i marketinga

Bojan je odgovoran za komunikaciju sa klijentima i formiranje imidža BENS-a u medijima. Strastveni je zagovornik ličnog pristupa i dugoročne otvorene saradnje sa klijentima. Bojan je diplomirao komunikologiju, menadžment i međunarodno poslovanje.


Simona Miklavčič

ADR savjetnik i savjetnik za hemikalije

Simona je diplomirani hemičar sa 15 godina profesionalnog iskustva. Istrajna je, precizna i uvijek pouzdana. Njena oblast su biocidi i sve aktivnosti povezane sa izradom i održavanjem dokumentacije za hemikalije. Ona je i stručnjak za ADR, u potpunosti posvećena klijentima.


Urška Poje Matè

Savjetnik za hemikalije

Urška je inženjer bezbjednosti na radu i savjetnik za hemikalije. Bavi se zahtjevima iz propisa o biocidnim proizvodima i regulatorne toksikologije. Ima veliko razumijevanje za potrebe naših klijenata i posvećena je pronalaženju najboljih rješenja.


Anže Križ

Savjetnik

Anže je karijeru započeo u Bens Consulting-u. Svojim zrelim pristupom, pozitivnim razmišjanjem i željom za istraživanjem brzo je postao neizostavni dio tima. Anže je pouzdan i ljubazan saradnik, uvijek spreman da pritekne u pomoć, tako da se klijenti brzo povezuju sa njim.


Luka Rifelj

Savjetnik za hemikalije

Dobra volja i osjećaj za detalje može da pomjeri planine. Ali samo sa pravom strategijom. Luka je svoj analitički pristup rješavanju problema stekao i razvijao tokom studija hemije i aktivnog bavljenja šahom. Za njega nijedan izazov nije nemoguć. Istovremeno, on razumije moć rada u timu i dijeli svoje znanje sa kolegama gdje god može.


Bine Ledinek

Savjetnik za hemikalije

Bine pomaže klijentima u rešavanju najzahtjevnijih izazova koji zahtijevaju strpljenje i dubinsko znanje iz svih oblasti hemijskog zakonodavstva. Klijenti posebno hvale njegovu posvećenost, brzinu i pronalaženje rješenja prilagođenih njihovom poslovanju. Ove osobine – brzina, snalažljivost, briga o detaljima i ljubav prema zahtjevnim izazovima – čine ga idealnim stručnjakom i kada je u pitanju teška oblast biocida.


Tim Bencik

Savjetnik za hemikalije

Tim je magistаr hemijе i njegovo opširno znanje pokriva širok segment hemijskog zakonodavstva. Sa profesionalnim i zrelim pristupom, uvijek je spreman za nove izazove, što naši klijenti cijene. Zahvaljujući svojoj tehničkoj stručnosti, pronalazi odgovore i na najsloženija pitanja.


Dragana Milovanović

Direktor BENS Consulting Srbija

Dragana je direktor i od 2012. godine vlasnica franšize u Srbiji. Svi cijenimo njenu predanost klijentima i usmjerenost ka ostvarivanju njihovih ciljeva. Po obrazovanju je diplomirani inženjer tehnologije sa položenim ispitom za savjetnika za hemikalije.


Dragica Valek Grašovec

Direktor BENS Consulting Hrvatska

Dragica je naš dragulj u Hrvatskoj. Klijenti obožavaju njen pozitivan pristup, stručnost i otvorenost. Po obrazovanju je diplomirani inženjer hemijske tehnologije sa dugogodišnjim iskustvom i izuzetnim osjećajem za klijente.


Jelena Šetinc

Savjetnik za hemikalije, Hrvatska

Jelena je diplomirala na Fakultetu hemijskog inženjerstva i tehnologije. Po struci je magistar ekoinženjerstva. Želja joj je da doprinese poboljšanju zdravlja ljudi i zaštiti životne sredine od potencijalno štetnih ljudskih aktivnosti. Motiviše je želja za ekonomskim i društvenim napretkom, a najviše je raduje zadovoljstvo klijenata.


Pridružite nam se i nagradite sebe!

Postanite naš poslovni partner u inostranstvu. Ukoliko se rado suočavate sa izazovima, spremni ste na ozbiljan rad i na to da budete sami svoj šef, onda je ova saradnja nešto što bi vas moglo zanimati.

Naša „franšizna” saradnja je za stručnjake koji:

  • su predani upravljanju dokumentacijom za hemikalije,
  • se bave savjetovanjem u zahtjevnoj oblasti hemijskog zakonodavstva i
  • željeli bi svoje bogato znanje dobro unovčiti!

Kao naš inostrani partner nećete imati samo predan tim i provjeren način rada koji daje rezultate, već ćete svoje znanje i poznanstva moći i da unovčite.

Više o ovoj prilici možete pročitati na našoj franšiznoj stranici. Razmislite. Možda je sada pravi čas da sebe nagradite onako kako zaslužujete.


Iznenadiće vas da ne samo da je ovakav život moguće imati lakše nego ikada prije,
nego i da je vrlo vjerovatno da će vas upravo takav život učiniti uspješnim. I sretnim.

Upoznajmo se!

Uvijek smo vam na raspolaganju i raspoloženi za razgovor. Izaberite način koji vam najviše odgovara i kontaktirajte nas.


Osnovne informacije

ALTERING d.o.o.
ALTERING d.o.o. je vlasnik franšize BENS Consulting za Bosnu i Hercegovinu
JIB: 4404760670004
Matični broj: 11208320
TRR: IBAN BA393383504873750444 (UniCredit Bank d.d.)
SWIFT: UNCRBA22

Naša adresa

Sjedište:
Knjaza Miloša 10a, 78000 Banja Luka

X
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice
www.bens-consulting.com/ba/ slažete se s korištenjem kolačića.