Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

Izkoristite širino svojega znanja
s Chemius.Pro orodjem!

Sedaj lahko izdelujete, upravljate in delite dokumentacijo za kemikalije lažje in hitreje, kot ste verjeli, da je mogoče.

Več o Chemius.Pro

Povečajte svojo
produktivnost

Chemius.Pro vam skoraj v celoti izloči zamudno in neproduktivno prepisovanje. Tako lahko svoje strokovno znanje kar najbolj učinkovito izrabite in obenem prihranite tudi do 80 % časa.

Začnite z uporabo takoj
in brez omejitev

Chemius.Pro vam skoraj v celoti izloči zamudno in neproduktivno prepisovanje. Tako lahko svoje strokovno znanje kar najbolj učinkovito izrabite in obenem prihranite tudi do 80 % časa.

Prihranite svoj čas

Varnostne liste, etikete in navodila za varno delo lahko sedaj izdelate že v 30 minutah. Tako kot distribucijo svojih dokumentov, lahko tudi prevode v 25 jezikov uredite s pomočjo nekaj klikov. Pri tem pa Chemius.Pro upošteva tudi lokalne posebnosti v predpisih.


Dostop preko varne povezave
24 ur na dan

Do vaše dokumentacije lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli – vse, kar potrebujete, je računalnik s povezavo do interneta.

Cenovno ugodnejši
kot si mislite

Storitev se plačuje mesečno glede na število varnostnih listov, ki jih imate v aplikaciji. Količinski popusti znašajo od 10% do 70 %, na jezikovne različice pa imate še dodatni popust!

Varnost na nivoju
spletne banke

Maksimalno varnost vaših podatkov vam zagotavljamo z upoštevanjem standardov, ki jih pri svojem spletnem poslovanju uporabljajo tudi banke.

Prepričajte se o prednostih Chemius.Pro orodja

Izdelujete, upravljate in delite dokumentacijo za kemikalije lažje in hitreje kot ste verjeli, da je mogoče. Pokličite 041 979 800 za svoj Chemius.Pro

Več o Chemius.Pro Kontaktirajte nas
X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.