Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

BENS srečanje

Najbolj učinkovit, izviren in pronicljiv dogodek o novostih v kemijskih predpisih,
ki ste se ga kdaj udeležili je nazaj – 20. marec 2024, Hotel Plaza.

5 novih aktualnih tem za lažje premagovanje izzivov kemijske regulative

Vas zanimajo kako izgleda inšpekcijski pregled in katera so najpogostejša vprašanja kemijskih inšpektorjev? Ena od tem so inšpekcijski pregledi – kaj lahko pričakujete in kako se pripraviti na njih.

Poznate vaše nove obveznosti za področje PCN prijav in s tem povezanega prehodnega obdobja? Tokrat bomo na praktičnih primerih si bomo pogledali tudi zahteve po sporočanju podatkov v slovenski informacijski sistem za kemikalije. Prav to sporočanje namreč omogoča prehodno obdobje za PCN prijave v Sloveniji.

Pogledali in odgovorili bomo na najpogostejša vprašanja, ki so se v zadnjem letu pojavila v zvezi z zakonodajnimi spremembami. Govorili bomo o novi obliki varnostnega lista. Ta je še vedno odgovorna za največji odstotek e-mailov in klicev naših strank ter njihovih kupcev.

Poznate kdo je zavezanec za SCIP notifikacije? Kaj morate narediti, če ugotovite, da sodite med njih? SCIP notifikacije so dejansko obvezne že nekaj let, vendar se v praksi praktično ne izvajajo. Zato na tem srečanju tudi o SCIP notifikacijah.

Chemius je mnogo več kot samo orodje za izdelavo kemijske dokumentacije. Pokazali vam bomo kako lahko orodja znotraj tega sistema poenostavijo, pohitrijo in izboljšajo vaše delo in vplivajo na poslovno uspešnost in ugled celotnega podjetja.

Zavedamo se, da na BENS srečanja udeleženci ne pridejo zaradi zabave. Tukaj so, ker se zavedajo, da jim ta srečanja pomagajo postati in biti najboljši. In če smo iskreni, zakaj bi ciljali na kaj manj?

Zakaj so BENS srečanja
razprodana v 48 urah?

Več kot 25 let smo na trgu. Ves ta čas smo izpopolnjevali edinstvene storitve in metode, ki vam, kot strokovnjakom iz kemijske industrije zagotavljajo praktične, preverjene in aplikativne rešitve, ki jih ne najdejo drugje.

BENS srečanja delujejo, ker so preprosta, provokativna in osredotočena na praktične izzive, ki jih imajo strokovnjaki v kemijski industriji.

So ekskluzivna, ker si vstopnice ne morete enostavno kupiti. Namenjena so našim cenjenim klientom – katerim smo svetovalci in jim pomagamo z digitalizacijo kemijske dokumentacije.

Ekskluzivna so tudi zato, ker so omejena na zgolj 50 udeležencev. Samo v tako majhnih skupinah je mogoče razviti živo, zanimivo in učinkovito debato, si izmenjavati izkušnje in deliti dobre prakse med različnimi podjetji.

Kot udeleženci spoznavate nove ljudi – in se ponovno povežete s starimi znanci iz industrije. Delite svoje konkretne izzive - in jim pomagate z rešitvami, ki delujejo ter jih s tem delajo boljše strokovnjake. Vsi skupaj tako postajamo še boljši in dodajamo vrednost svojemu delu.

Številne obveznosti in več vlog v podjetju vam redko dopuščajo čas za razmislek. Čas, da bi se lahko vprašali, ali lahko nekatere stvari naredite bolje, lažje in hitreje. Čas za razmislek o dejavnikih - velikih ali majhnih - ki odločajo o vašem uspehu ali neuspehu, ko vas spet potegne v tempo in paniko vašega delovnika.

Živimo v zanimivih časih. Nikoli do sedaj ni bilo v igri toliko nepredvidljivih dejavnikov. Vam bodo ti koristili ali škodili? Na BENS srečanjih slišite in debatirate o perečih in prihodnjih izzivih kemijske industrije. Še več, udeleženci dobite tudi konkretne preverjene rešitve, ki vam pomagajo vnesti nekaj miru v vaš nemiren vsakdan.

In vsak udeleženec dobi tudi uradno certificirano potrdilo, ki se doda v njegovo osebno mapo. S tem kontinuirano gradite svojo kompetenco v podjetju. Si lahko ob vsem tem zamislite še kaj boljšega?

Če ne verjamete tem besedam, potem je čas, da si preberete ...

Kako BENS srečanja doživljajo udeleženci?

 

"Srečanje je bilo super. Komaj čakam naslednjega."

"Vaši kristalno jasni odgovori so nam vedno v veliko pomoč."

"Neverjetna debata in izmenjava dobrih praks. Neprecenljivo."

 
 

"Srečanje je ena najboljših investicij mojega časa."

"Že v prvi uri sem izvedel več kot prej na vseh preteklih izobraževanjih skupaj."

"Dostopnost predavateljev in pripravljenost na debato je neverjetna."

"Tole je must go srečanje za vsakega iz kemijske industrije."

 
 

"Nasveti, predavatelji, debata in tudi lokacija – top."

"Vedno dobimo vse odgovore na naša vprašanja."

"Ta srečanja so neprecenljiva."

 
 

"Preprostost in globina razlag kemijske zakonodaje je neverjetna."

"Ta srečanja so nora. Absolutno priporočam."

"Toliko case study-jev in uporabne vsebine na enem mestu ne najdeš nikjer."

"Za udeležbo bi absolutno in brez vprašanj plačala – ne glede na ceno."

 
 

"Vidi se, da so predavatelji iz prakse in da je vsebina resnično prilagojena aktualnim izzivom."

"Če nisi del teh srečanj izgubljaš veliko v primerjavi s konkurenco."

"Tukaj se res počutim dobrodošlo, sprejeto in razumljeno."

 

Strokovnjaki, ki vas cenijo in vam pomagajo rasti

"Izjemen dogodek. Enostavnost in konkretnost skupaj z dostopnostjo predavateljev
in udeležencev zagotavlja, da je v tem srečanju nekaj za vsakogar."

BENS srečanja v številkah

Od 2016 dalje, dvakrat letno

Preko 500 udeležencev iz vseh vej kemijske industrije

20 + najboljših predavateljev iz stroke

Preko 1000 strani skrbno prilagojenih in koristnih materialov

Šudije primerov, konkretni uporabni nasveti, ki delujejo

Sproščeno druženje v vrhunskem okolju

Kako si lahko olajšate poslovanje preverite tukaj.

Kako lahko digitalizirate svoj process, preverite tukaj.

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.