Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbednosne listove ovde >>

Kolačići

Društvo BENS CONSULTING, kemijsko svetovanje, d.o.o. (u nastavku: ponuđač) na internet stranici www.bens-consulting.com (u nastavku: internet stranica) koristi internet kolačiće (u nastavku: kolačići).

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pri poseti internet stranici sačuvaju na računaru korisnika, odnosno na uređaju s kojim korisnik pristupa internet stranici. Prilikom ponovne posete internet stranici podaci dobijeni pomoću kolačića od prethodne posete mogu da se pročitaju mašinski. Zahvaljujući kolačićima ponuđač dobija informacije o načinu korišćenja internet stranice (statistika posete internet stranice) i pamti podešavanja i izbore korisnika (npr. jezik prikaza internet stranice).

Kolačići na internet stranici ne omogućavaju identifikaciju pojedinca i sa njima ponuđač ili bilo koje drugo lice ne može da odredi ko koristi računar ili uređaj na kojoj je sačuvan kolačić.

Podaci koji se odnose na kolačiće, svrhu obrade podataka koji su sakupljeni kolačićima i trajanje kolačića navedeni su u tabeli u nastavku:

Naziv kolačića Opis i svrha sakupljenih podataka Rok trajanja kolačića Da li je kolačić obavezan?
pll_language Kolačić s kojim zapamtimo izabrani jezik stranice 1 godina Da
allowCookies Kolačić s kojim pamtimo da se slažete s upotrebom kolačića. 1 godina Da
_ga Kolačić kompanije Google za sakupljanje statistike posećenosti stranice – za razlikovanje korisnika 2 godine Ne
_gat Kolačić kompanije Google za sakupljanje statistike posećenosti stranice – za razlikovanje korisnika 10 minuta Ne

Koristeći internet stranicu korisnik se slaže s instalacijom kolačića i pristupom kolačićima (odn. podacima dobijenim kolačićima) koji su već sačuvani u korisnikovom uređaju.

Korisnik može da izabere da li i koje kolačiće ponuđač može da instalira na njegovom uređaju i u podešavanjima svog internet pregledača.


X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.