Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

Kako vam LABEL-API sedaj in v vsakem trenutku in brez ročnega dela zagotavlja 100% doslednost in skladnost podatkov na vaših etiketah?

Kot verjetno že veste lahko s Chemius-om hitro in enostavno izdelate etikete 

Če s predlaganimi etiketami niste zadovoljni, jih lahko z različnimi filtri in orodji v nekaj sekundah prilagodite, da ustrezajo vašim željam in potrebam. Sedaj jih enostavno natisnete na vašem laserskem tiskalniku na ti. »cvek« forme ustreznih velikosti.   

Danes pa bi vam pokazala, da je sedaj mogoče s pomočjo t.i. LABEL-API-ja doseči še nekaj več. 

Kaj sploh je LABEL-API in kako deluje?  

»Label« je angleška beseda za etiketo; in od tod tudi ime tega API-ja. Iz tega izhaja, da gre za vmesnik, ki vam omogoča, da lahko enostavno upravljate in integrirate podatke, ki jih potrebujete za ustvarjanje etiket za kemijske izdelke.  

Zato si poglejmo kaj dejansko LABEL-API naredi. Še pred tem pa na hitro poglejmo splošno teorijo, ki nam bo omogočala razumeti LABEL-API. 

V obdobju digitalizacije veliko podjetij za boljše in lažje delovanje med seboj povezuje različne sisteme. Ti sistemi (ali programi) se med seboj »pogovarjajo« in si podajajo tiste podatke za katere smo jih prosili oziroma pooblastili. Na ta način avtomatiziramo nekatere procese in prihranimo čas. 

LABEL-API je primer takšnega delovanja sistemov na področju etiket. 

Recimo, da želimo povezati Chemius z enim od takih sistemov za tiskanje etiket. Veliko strank uporablja program NiceLabel in zato se bom tukaj navezala na povezavo ali integracijo med Chemiusom in NiceLabel-om. 

Ko integriramo Chemius in NiceLabel, nam LABEL-API omogoča, da enostavno, hitro in brez napak izmenja zadnje ažurne podatke in jih pripravi tako, da so takoj na voljo za tiskanje. To pomeni, da so vaše etikete vedno v skladu s predpisi in vsebujejo najnovejše informacije o izdelku. Posledica je večja varnost in zanesljivost vaših kemijskih izdelkov. Hkrati pa se znebite ročnega in zamudnega dela.  

Briljantno, mar ne? Vendar, to še ni vse - pri razvoju API-ja smo razmišljali širše. 

LABEL-API omogoča, da te podatke uporabimo tudi v drugih sistemih, ki so posebej narejeni za urejanje in tiskanje etiket. Ti sistemi so običajno bolj specializirani za industrijsko tiskanje etiket in imajo strožje zahteve. Z njimi lahko dosežemo še bolj podrobne specifikacije. 

LABEL-API je res super orodje za podjetja, ki želijo poenostaviti svoj postopek ustvarjanja in upravljanja etiket.  

Z njim zagotavljamo 100% doslednost, natančnost in skladnost podatkov na vaših etiketah. S tem lahko izboljšate svojo operativno učinkovitost, zmanjšate tveganje za napake in vedno zagotovite najnatančnejše in skladne informacije o označevanju vaših izdelkov.  

LABEL-API je le eno orodje za obvladovanje vseh kompleksnosti označevanja kemijskih izdelkov, pa naj gre za lastno proizvodnjo etiket ali industrijsko tiskanje. 

V kolikor vas zanimajo še druga orodja, si katerimi si lahko prihranite čas, denar in trud, si lahko preberete še predstavitve SDS-API, WEB-API, ADR-API ter TDS-API.  

Preden zaključim še to – vsi API-ji so pripravljeni tako, da ne posegamo v vaše podjetje in so lahko delujoči že v enem tednu. Zakaj ne bi začeli koristiti teh prednost še pred majem? 

V primeru dodatnih vprašanj ali ponudbe pa me lahko kontaktirate na spela.hudobivnik@bens-consulting.eu 

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.eu
Varnostni Listi Ostalo | 19. Apr 2024

  • Vsi prispevki
  • Varnostni listi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.