Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbednosne listove ovde >>

Uzbuđeni smo što možemo da objavimo da je BENS Consulting proširio svoju grupu franšiza. Jako nam je drago što se Nina Pajović priključuje kao direktor i ekskluzivni vlasnik franšize u Bosni i Hercegovini.

Tako da od sada, BENS Consulting vam nudi lokalna predstavništva u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Nina će pomoći našim klijentima sa svojim detaljnim poznavanjem hemijskih propisa, vrlo empatično i sa odgovarajućom količinom poniznosti.

Pre nego što je počela svoju karijeru kao ekskluzivni vlasnik franšize za Bosnu i Hercegovinu, ona je radila skoro 16 godina u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. Biti deo odgovarajućih državnih organa za hemikalije i biocide su joj dale retku priliku da izgradi svoju karijeru iz temelja. Kao rezultat, Nina poznaje procese i zakone iznutra a to je neophodno za efikasne usluge savetnika.

Ne samo da ona poznaje propise o hemikalijama u Bosni na makro nivou, npr. kako je prošlo usvajanje  propisa o hemikalijama u skladu sa odgovarajućim relevantnim propisima Evropske Unije. Ona je takođe na mikro nivou učestvovala u usklađivanju hemijske dokumentacije za hemikalije i biocide u skladu sa lokalnim propisima.

Njeno radno iskustvo je široko. I ono ide od usvajanja propisa o hemikalijama – vođenje registra proizvođača i uvoznika hemikalija i briga o popisu hemikalija – praćenje notifikacije biocida na nacionalnom nivou i aktivno pomaganje firmama da proizvedu ili uvezu hemikalije u skladu sa propisima.

Sve ovo pokazuje da je Nina fleksibilna a to je neophodno za uspeh. Štaviše Nina je pokazala u nekoliko prilika da na prvo mesto stavlja poslove klijenata i njihove potrebe. To je jedna od esencijalnih vrednosti BENS Consulting-a koju tražimo kod partnera. Smatramo da je to naša snaga. Ovo je takođe jedan od razloga zašto većina naših klijenata sa nama ostaje zauvek.

Njena posvećenost i želja da ovlada propisima o hemikalijama će doneti najviše pomoći našim klijentima koji žele da brzo uđu na tržište Bosne i Hercegovine ili da jednostavno prodaju svoje hemikalije bez mnogo problema. Njena želja da pomogne u sinergiji sa profesionalnošću su garancija za win-win rezultate.

Nina je kao i Bens Consulting ovde na duže staze. Ona gradi posao u kom poznaje svoje klijente, prati i poznaje njihove poslove, sluša njihove želje i potrebe. Bez sumnje je ona vrsta osobe koja ne staje dok klijent nije zadovoljan sa urađenim poslom. Cilj je izgraditi posao gde mi zajedno sa našim klijentima slavimo njihove pobede i delimo naše znanje.

I zbog svega navedenog znamo da je Nina savršen izbor za naše klijente i BENS Consulting. Želimo ti sve najbolje na tom putu.

Ograničavanje odgovornosti:
Informacije na ovom blogu pripremljene su sa najvećom mogućom pažnjom, međutim, nije reč o (hemijskom) savetovanju, zato ponuđač ne preuzima nikakvu odgovornost ili garanciju za pravilnost, tačnost i ažurnost objavljenog sadržaja. Ukoliko vam je potreban savet za konkretan slučaj, možete da nam pišete na
dragana@bens-consulting.com
Bezbednosni listovi UFI / PCN Biocidi REACH Drugo | 23. Sep 2021

  • Sve
  • Bezbednosni listovi
  • UFI / PCN
  • ***adr***
  • Biocidi
  • REACH
  • Drugo

Nazad

Bens Blog

Kako možete naša iskustva okrenuti u svoju korist - besplatni stručni materijali, koji su kratki a sadržajni i koji će vama biti od pomoći pri vašem radu.

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.