Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove ovdje >>

Nova internet stranica Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske

Ukoliko ste proizvođač ili uvoznik hemikalija u Republiku Srpsku, ili ste savjetnik za hemikalije, sigurno često koristite internet stranicu Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. Ja je posjećujem svakodnevno.

Ovo ministarstvo, kao nadležni organ za hemikalije, na svojoj internet stranici objavljuje primjenjive propise, potrebne obrasce, uputstva, ali i izvode iz evidencija koje u skladu sa propisima vodi. Takođe, tu možete pronaći informacije o propisima koji su u izradi, ali i druge korisne informacije za sve koje interesuje oblast hemikalija.

Zato ste možda imali probleme u prethodnom periodu kada internet stranica ovog ministarstva, ali i cijele Vlade Republike Srpske, nije bila u funkciji. O tome ste sigurno već čitali ili slušali u medijima.

Sada je internet stranica Vlade Republike Srpske ponovo u funkciji, ali na novom domenu (.rs). Umjesto na dosadašnjoj adresi www.vladars.net, ovu internet stranicu možete pronaći na adresi www.vladars.rs.

Zbog prelaska na novi domen izmijenjene su i elektronske adrese svih službenika Vlade Republike Srpske, pa i onih koji rade na primjeni propisa o hemikalijama.

Za lakše pronalaženje najbitnijih informacija, donosim linkove za direktan pristup korisnim sadržajima na novoj internet stranici:

Ukoliko vas je ovaj privremeni problem sa dostupnošću internet stranice nadležnog organa zabrinuo, uvijek možete sačuvati sva dokumenta koja su vam važna za svakodnevno funkcionisanje.

Ipak, imajte u vidu da se stvari mijenjaju: i propisi i obrasci i uputstva. Zato savjetujem da uvijek pratite zvanične prezentacije nadležnih organa kako biste bili sigurni da su podaci koje koristite tačni i ažurni.

Ako imate problema sa pronalaženjem informacija o hemikalijama, javite mi se na nina.pajovic@bens-consulting.eu.

 


Avtor izvirne slike Welcome to All ! ツ on Pixabay


Ograničavanje odgovornosti:
Informacije na ovom blogu su pripremljene sa najvećom mogućom pažnjom, ali one ne predstavljaju (hemijsko) savjetovanje i ponuđač ne preuzima nikakvu odgovornost ili garanciju za ispravnost, tačnost i ažurnost objavljenog sadržaja. Ako vam je potreban savjet za konkretan slučaj, možete nam pisati na
nina.pajovic@bens-consulting.eu
Drugo | 06. Nov 2023

  • Sve
  • Bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Drugo

Nazad

Bens Blog

Kako možete naša iskustva okrenuti u svoju korist - besplatni stručni materijali,
koji su kratki a sadržajni i koji će vam pomoći pri radu.

X
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice
www.bens-consulting.com/ba/ slažete se s korištenjem kolačića.