Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove ovdje >>

Poluautomatsko upravljanje bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima prije praznika?

Da li je to zaista moguće?

Da.

Dozvolite mi da objasnim.

Sve je počelo gotovo slučajno. Pripremali smo dokumentaciju za hemikalije – bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list (BTL/STL), etikete i bezbjednosna uputstva – i shvatili da nam je potreban alat koji je bolji od Word-a.

Pretražujući internet nismo mogli da pronađemo nijedan takav alat.

Zato smo stvorili vlastiti. Od samog početka. Postepeno smo mu dodavali funkcije kako bismo pružili bolju uslugu našim klijentima.

I klijenti to vole.

Vjerovatno mislite „već smo čuli ovakve priče“.

Možda i jeste. Ali dozvolite mi da ukratko objasnim šta nas čini drugačijima.

Prvo, naši stručnjaci rade sve za vas. Više ne gubite vaše dragocjeno vrijeme na brigu o hemijskoj dokumentaciji ili njenom ažuriranju. Rezultate imate na dlanu – uvijek ažurna dokumentacija za hemikalije dostupna bilo kada i bilo gdje. A vi imate vremena da se fokusirate na druge važne stvari.

Drugo, dobijate stručni savjet kada vam zatreba. Možete zaboraviti na dugotrajnu potragu za rješenjima. Ako imate neka pitanja, jednostavno nam pišite ili nas pozovite (naša politika je da se javimo na telefon prije nego što zazvoni tri puta).

Treće, potpuno smo posvećeni svom poslu. Dva vlasnika – izvršni direktor i direktor prodaje i marketinga –posvećeni su tome da dobijete uslugu koju bi i oni sami željeli. I na tome svi zajedno radimo. Nema skrivenih troškova ili obećanja koja ne možemo da ispunimo. Trudimo se svaki dan da vam pružimo iskustvo koje jednostavno ne možete odbiti.

Ništa posebno, pretpostavljam. Ali odgovara našim klijentima.

Zašto ne bi i vama?

Ništa vas ne košta da pokušate. Samo kliknite na dugme „dobijate jedan CLP BTL/STL besplatno“ da biste dobili svoj novi, besplatni BTL/STL za manje od 72 sata.

Brzo ćete shvatiti da nigdje drugdje nećete naći takvu web aplikaciju za dijeljenje, štampanje ili pregled hemijske dokumentacije.

Uštedjećete vrijeme i novac, a stvari će biti pravilno obavljene – skoro kao da ste na autopilotu – ali sa jednom bitnom razlikom. Vi i dalje imate glavnu riječ, a mi obavljamo sav posao umjesto vas.

Sada kliknite na ovaj link i preuzmite svoj besplatni BTL/STL prije nego što vas nešto drugo okupira. Bez troškova. Bez skrivenih motiva. I ne morate ništa da kupite ako to ne želite!


Izmijenjena fotografija: Avtor izvirne slike freestocks-photos od Pixabay


Ograničavanje odgovornosti:
Informacije na ovom blogu su pripremljene sa najvećom mogućom pažnjom, ali one ne predstavljaju (hemijsko) savjetovanje i ponuđač ne preuzima nikakvu odgovornost ili garanciju za ispravnost, tačnost i ažurnost objavljenog sadržaja. Ako vam je potreban savjet za konkretan slučaj, možete nam pisati na
nina.pajovic@bens-consulting.eu
BTL/STL | 15. Nov 2022

  • Sve
  • Bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Drugo

Nazad

Bens Blog

Kako možete naša iskustva okrenuti u svoju korist - besplatni stručni materijali,
koji su kratki a sadržajni i koji će vam pomoći pri radu.

X
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice
www.bens-consulting.com/ba/ slažete se s korištenjem kolačića.