Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

Kako ERP API poenostavi upravljanje vaših varnostnih podatkov?

Če ste vsaj malo podobni meni in našim strankam, potem si tudi vi želite, da vaše podjetje deluje kote dobro utečen stroj. Vsi deli med seboj odlično sodelujejo in nikje ne prihaja do trenj ali okvar.

Danes vam predstavljam še eno tako »orodje«, ki vam bo pomagalo pri dvigu vaše produktivnosti, prihranilo vam bo ogromno časa – in kar je najboljše, odneslo vam bo veliko ponavljajočega dela, ki ga nihče ne dela z veseljem. Danes vam želim na hitro predstaviti ERP -API.

Kaj dejansko je ERP-API?

ERP (Enterprise resource planning) označuje sisteme, s katerimi organizacije upravljajo z različnimi sistemi, kot na primer fakturiranje, nabavo, operacijami dobavne verige, podrobnostmi izdelkov, različnimi analizami in še več. Glede na ključne uporabne primere, ki jih ti ERP sistemi podpirajo, je zelo verjetno, da zbirajo in shranjujejo podatke, ki so neprecenljivi za vaše procese.

ERP API torej deluje torej kot ključni člen, ki poveže različne dele vaše programske opreme in jih uredi tako, da skupaj delujejo brezhibno.

Kako deluje in kakšne prednosti prinaša?

Predstavljajte si naslednji primer. Na enem mestu imate varnostne listine vaših izdelkov (Seznam A). Na drugem (Seznam B) pa ostale ključne podatke oziroma parametre o teh izdelkih. Ob spremembah  bi morali ročno posodabljati oba seznama. To terja veliko energije, časa, ki ga nimate. To vlogo lahko povezave med seznamom A in B lahko prevzame Chemius ERP-API. Le-ta nato samodejno posodablja Seznam B, kadar se Seznam A spremeni. 

S Chemius ERP-API lahko enostavno prenesete ključne podatke, kot so varnostne izjave, previdnostne izjave, piktograme in druge pomembne informacije. Chemius ERP-API avtomatizira procese in zagotavlja, da so vaše aplikacije vedno posodobljene z aktualnimi varnostnimi podatki, ki so skladni s kemijskimi predpisi.

To vam ne prihrani samo goro časa (ni več ročnih posodobitev!), ampak tudi zmanjšuje možnost za napake. Poleg tega vse ohranja posodobljeno v realnem času, tako da vedno imate najnovejše informacije na dosegu roke.

Chemius ERP-API je resnično revolucionarno orodje za podjetja, ki se ukvarjajo z nevarnimi snovmi. Ponuja celovito rešitev z avtomatiziranim prenosom in posodabljanjem varnostnih podatkov v vseh sistemih.

Tako da, ali dodajate nov izdelek v svoj sistem, posodabljate varnostne podatke ali izvajate katero koli drugo spremembo, Chemius ERP API je tu, da vas podpre, zagotavljajoč, da vse ostane usklajeno, brez vašega večjega napora.

Na kratko, imeti Chemius ERP API je kot imeti svojega osebnega pomočnika za upravljanje z vašimi regulativnimi podatki. Poenostavlja procese, zmanjšuje napake in skrbi za gladko pretočnost procesov. In kdo si tega ne bi želel?

Če ste naveličani ročnega dela in bi radi videli, kaj vse vam lahko Chemius ERP API ponudi, mi lahko pišete preko email-a spela.hudobivnik@bens-consulting.eu.

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.eu
Varnostni Listi Ostalo | 08. May 2024

  • Vsi prispevki
  • Varnostni listi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.