Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

Dun & Bradstreet BENS Consulting-u že petič zapored podelil platinasto boniteto odličnosti

Po najnovejši analizi družbe Dun & Bradstreet je zgolj 3,4% podjetij tistih, ki v Sloveniiji dosegajo najvišjo, platinasto odličnost. Med te prestižne dobitnike sodi letos že petič zapored tudi BENS Consulting. 

Najlepše pri tem je kontinuiteta – iz leta v leto ponoviti takšen uspeh.

Osebno verjamem, da je ta platinasta boniteta posledica nekega dobrega dela v podjetju in spoštljivem odnosu do partjerjev in klientov.

Gre za vrednote in načela, po katerih v BENS-u vsak dan živimo, delamo in se ravnamo.

Te vrednote niso navdih enega človeka ali enega trenutka.

So zmes osebnih prepričanj in skupinskih vrednot. Zapisali smo jih, ker verjamemo v transparentnost. Ker nam pomagajo pri vsakodnevnih izzivih in daljnosežnih odločitvah. Ker so razumljiva, enostavna in ne puščajo prostora za izgovore. In ker preverjeno delujejo.

V BENS Consultingu verjamemo v te vrednote in se po njih ravnamo tudi v vsakdanjem življenju. Vas zanima, katere vrednote so to? Spodaj smo jih našteli, vas pa vabimo k branju in razmisleku:

 1. Z ljudmi ravnaj spoštljivo
  Poslušajte svoje stranke in se učite od njih. Dajte jim čas, da vam povedo svoje zgodbe. Vzemite si čas in jih poslušajte. Poskušajte jih razumeti. Pomagajte jim rešiti njihove težave. In vedno bodite z njimi odkriti ter ravnajte z njimi tako, kot bi vi želeli, da oni ravnajo z vami.

 2. Če daješ velike obljube, jih tudi izpolni
  Vse, kar imaš, je tvoja beseda. To, kar obljubiš, izpolni. Če držiš svojo besedo, si zaupanja vreden, zanesljiv in je s teboj lahko delati. Držanje obljub je hrbtenica našega poslovanja. Dajemo velike obljube in v njihovo izpolnjevanje vlagamo veliko napora.

 3. Ustvari pozitivno delovno okolje
  Ljudem omogoči okolje za delo, v katerem bodo njihovi talenti, strasti in znanje prišli do izraza. Podpiraj, poslušaj, izobražuj jih in jim postavljaj izzive. Ob vsem tem pa ne pozabi, da je delo lahko tudi zabavno.

 4. Deli srečo
  Vsako leto del prihodka namenimo dobrodelnim ustanovam. Trdno verjamemo, da lahko pomagamo tudi na ta način. Z vračanjem skupnosti pomagamo tudi pri tem, da dobri nameni zaživijo. Ker si vsak zasluži priložnost.

Ta načela so preprosta in nedvoumna. Če nekaj tem preprosto razumljivim načelom ne ustreza, se tega enostavno ne lotimo.

Platinasta boniteta odličnosti – poleg strank, naših zvestih podpornikov – je samo eden od zgovornih dokazov, da naša načela in vrednote delujejo.

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.eu
Ostalo | 30. Aug 2023

 • Vsi prispevki
 • Varnostni listi
 • UFI / PCN
 • ADR
 • Biocidi
 • REACH
 • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.