Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

Če se ukvarjate s kozmetičnimi izdelki, potem je včerajšnje obvestilo na Uradu za kemikalije nekaj, kar vas morda zanima.

Gre za pobudo usmerjeno na kozmetične izdelke in ukrepe, ki imajo za cilj izboljšali učinkovitost in uspešnost pravil o kozmetičnih izdelkih. Naj spomnim, Uredba o kozmetičnih izdelkih je glavni zakonodajni vir za kozmetične izdelke, ki so na EU tržišču.

Ta pobuda je pomembna, ker vam ponuja možnost sodelovanja in posledično vplivanja na končno obliko Uredbe o kozmetičnih izdelkih. Do vključno 21. junija 2022 imate možnost preko vprašalnika sodelovati v javnem posvetuveč o namenu in izpolnjevanjih vprašalnika tukaj.

Še dve pomembni inormaciji za vse, ki želite oddati svoje mnenje.

Prvič, pred izpolnjevanjem vprašalnika se morate registrirati. Razlog je v zagotavljanju transparentnosti in kredibilnosti predlogov.

In drugič, odgovarjate lahko v kateremkoli uradnem jeziku Evropske unije. To pomeni, da znanje angleščine (ali kateregakoli drugega jezika) ni potrebno, ker so vprašalniki na voljo v vseh uradnih jezikih EU.

Ne pozabite, možnost sodelovanja je odprta do vključno 21. 6. 2022. Upam, da boste izkoristili možnost, ki vam je ponujena.

 

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.eu
Ostalo | 05. Apr 2022

  • Vsi prispevki
  • Varnostni listi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.