Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

tabela1

Če imate samo minuto, potem je naslednji odstavek tisti, ki je pomemben za vas.

Že sedaj imate možnost, da se prijavite na praktično predstavitev novega Chemius-a, ki bo 9 ali 16. decembra. Predstavitev – brezplačna in brez obveznosti - bo vodil kar naš direktor Bojan Buinac v živo na Zoom-u. Prijava je možna preko kratkega obrazca na tej povezavi.

Sedaj pa stopimo za trenutek korak nazaj in poglejmo nekaj več o samem Chemiusu in kaj vam prinaša.

Najprej vam z veseljem sporočam, da je sedaj resnično zaživel novi Chemius. Do tega trenutka smo tudi že prenesli preko 95% vseh produktov in njihovih varnostnih listov na NOVI Chemius. Do Chemiusa lahko sedaj dostopate preko te povezave ali če odtipkate my.chemius.net.

Chemius, kot ga poznate danes, nam je (in tudi vam) odlično služil dobrih 15 let.

V tem času smo se s pomočjo Chemiusa uspešno spopadli z REACH-em, pogostimi spremembami varnostnih listov, kot tudi z zgodovinskim prehodom na nov sistem označevanja - CLP.

Že pred 10 leti ste varnostne liste iz Chemiusa lahko delili preko linkov, kjer je bila vedno na voljo zadnja verzija varnostnega lista. Uvedli smo tudi QR kode na etiketah in varnostnih listih, preko katerih ste lahko v trenutku prišli do zadnje verzije varnostnih listov in etiket ter navodil za varno delo.

Novi časi pa prinašajo tudi nove izzive. In zato smo se že pred 5 leti odločili, da Chemius dvignemo na višjo raven in ga pripravimo na prihodnost. Sedaj je napočil čas, da vam predstavimo ...

Kaj vam prinaša novi Chemius?

  • Boljšo povezljivost z drugimi aplikacijami in sistemi (CRM, ERP, spletne trgovine).
  • Širitev na mobilne naprave.
  • Uporabnost na vseh ravneh: nabava, razvoj, prodaja, logistika, varnost in zdravje pri delu.
  • Uporabnost v celotni dobavni verigi: od proizvajalcev surovin do maloprodaje.

Si ne znate predstavljati kaj to pomeni v praksi?

Potem imam za vas super novico. Ker tudi sami verjamemo v učenje s primeri smo za 9 in 16 decembra organizirali praktični prikaz delovanja Chemius-a. Takrat vam bomo na praktičnih primerih pokazali kako boste te prednosti lahko izkoristili sebi v prid. Predstavitvi pa bo osebno vodil kar direktor BENS Consulting-a, Bojan Buinac.

Udeležba je brezplačna in brez kakršnihkoli obveznosti. Ne glede na to ali vam bolj ustreza 9 ali 16 december, pa se lahko prijavite že danes preko kratkega obrazca na tej povezavi.

Se še ne morete odločiti in rezervirati svoj sedež?

Če je tako, potem naj vam izdam še tri revolucionarne novosti, ki smo jih dodali v Chemius in vas morda prepričajo, da se nam pridružite.

Najprej, razvili smo prvi mobilni varnostni list (mSDS).

tabela1

Danes je mobilni telefon vedno pri roki in vse se odvija v tem trenutku, preko dotika ekrana. Temu trendu sedaj sledi tudi Chemius. Tako so vam sedaj varnostni listi na voljo v mobilni obliki, kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Drugič, uvedli smo možnost, da sledite spremembam v varnostnih listih. 

tabela1

 

To kar ste vajeni iz dela v Wordu smo prenesli na varnostne liste. Sedaj lahko enostavno, pregledno, predvsem pa hitro vidite kaj se je spremenilo pri posameznih verzijah varnostnih listov. Pri tem pa ne rabite ročno pregledovati celoten varnostni list in ga primerjati s starejšo verzijo.

In nenazadnje še nekaj kar ste nas številni že dolgo časa prosili. Gre za tako imenovano regulatorno nadzorno ploščo, ki pomeni povsem nov, drugačen pregled nad vašim portfeljem kemikalij.

tabela1

Sedaj boste lahko v vsakem trenutku preverili, kateri produkti vsebujejo posebej regulirane ali nevarne snovi, ki jih je potrebno posebej spremljati ali pa o njih obveščati uporabnike in kupce.

Novi Chemius je sedaj prilagojen potrebam in življenju v 21. stoletju. Vse s ciljem, da boste vaše delo lahko opravljali boljše, hitreje in enostavneje.

Vse kar morate sedaj narediti je, da rezervirate svoj virtualni sedež za 9 ali 16 decembra. To lahko storitev manj kot 30 sekundah – preprosto kliknite na to povezavo in izpolnite enostaven obrazec.

Upam, da se vidimo na predstavitvi.

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.eu
Varnostni Listi Ostalo | 02. Dec 2021

  • Vsi prispevki
  • Varnostni listi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.