Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

tabela1

Izjemno smo veseli, da se je Nina Pajović pridružila BENS Consulting franšizni družini. Nina je postala direktorica in lastnica franšize za Bosno in Hercegovino. Tukaj so njeni kontaktni podatki:

  • Telefon: +387 65 641 373,
  • Elektronski naslov: nina.pajovic@bens-consulting.eu.

Cilj tega pomembnega koraka je ponuditi vam, našim strankam, hitro in učinkovito lokalno podporo pri soočanju z izzivi kemijske zakonodaje v Bosni in Hercegovini.

Sedaj vam BENS Consulting ponuja lokalno prisotnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in Bosni in Hercegovini.

Danes vam pišem, ker bi vam rad predstavil Nino Pajović. Tako boste lažje razumeli, zakaj trdno verjamemo, da je Nina popolna izbira za vas kot naše stranke in tudi nas za nas kot  poslovnega partnerja.

Preden je začela svojo pot kot ekskluzivna lastnica franšize v BiH, je Nina skoraj 16 let delala na Ministrstvu za zdravje in socialno varstvo Republike Srbske. Biti del pristojnega organa za kemikalije in biocide ji je dalo redko priložnost, da svoje strokovno znanje izgradi v celoti. Zato je danes Nina strokovnjakinja, ki resnično pozna vse procese in zakonodajo, ki so potrebni za učinkovito svetovalno storitev.

Kemijsko zakonodajo v Bosni pozna zelo dobro, saj je sodelovala pri pripravi in implementaciji novih predpisov o kemikalijah v skladu z ustreznimi predpisi Evropske unije. Ukvarjala se je tudi s pregledovanjem skladnosti kemijske dokumentacije za kemikalije in biocide z že obstoječimi lokalnimi predpisi.

Njeno delo je obsegalo od izvajanja kemijskih predpisov - vodenje registra proizvajalcev in uvoznikov kemikalij ter skrb za popis kemikalij - do spremljanja obvestil o biocidih na nacionalni ravni. Obenem je  tudi aktivno svetovala podjetjem, ki proizvajajo ali uvažajo kemikalije.

Vse to kaže, da ima Nina potrebno prilagodljivost v krvi, kar je še ena sestavina, potrebna za uspeh. Še več, Nina je večkrat dokazala, da postavlja stranke in njihove potrebe na prvo mesto. To je ena izmed temeljnih vrednot BENS Consulting-a in predstavlja prednost, ki jo iščemo pri naših poslovnih partnerjih. Osebno verjamem, da je ta kombinacija eden od razlogov, zakaj večina naših strank ostane z nami za vedno.

Njena predanost in ljubezen do kemijske zakonodaje bosta vam, ki morda želite hitro prodreti na bosanski trg ali pa v Bosni prodajati  kemikalije brez težav, prinesla najbolj potrebno pomoč. Njena želja pomagati drugimter njena širina strokovnega znanja je zagotovilo za win-win izzid.

Nina in BENS Consulting sta ekipa za dolgi rok. Nina gradi podjetje, kjer pozna svoje stranke, njihove osebne zgodbe, želje in potrebe. Brez dvoma je tip osebe, ki ne miruje, dokler se ne prepriča, da je stranka zadovoljna z njenim delom. Zato je cilj bosanske franšize oblikovati posel, kjer  velikodušno delimo svoje znanje in slavimo zmage strank.

Zdaj veste, zakaj nismo želeli sklepati kompromisov pri izbiri franšiznega partnerja v Bosni. In zakaj vemo, da je Nina popolna izbira za vas, naše stranke, in  super poslovni partner za BENS Consulting.

 

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.eu
Varnostni Listi UFI / PCN Biocidi REACH Ostalo | 21. Sep 2021

  • Vsi prispevki
  • Varnostni listi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.