Kdaj morate posredovati PCN in ustvariti kode UFI? TUKAJ >>

Čas je za Chemius 2.0.

(Za vse tiste, ki orodja Chemius še ne poznate – gre za orodje, s katerim mi in naše stranke učinkovito upravljajo s svojo kemijsko dokumentacijo).

Na tem projektu smo delali več kot štiri leta – več o vzrokih in ozadju za orodjem vam povem v eni od naslednjih objav – in sedaj je Chemius 2.0 pripravljen za vas.

V preteklosti smo v obstoječ sistem postopoma dodajali različne funcionalnosti. S tem smo želeli zmanjšali možnosti za morebitne težave. Toda tokrat smo se odločili za drugačen pristop.

Chemius 2.0 smo zasnovali kot povsem nov izdelek, čeprav še vedno skrbi za vso vašo dokumentacijo in upravljanje z njo. Zato ni bilo smiselno, če bi ga lansirali postopoma.

To pomeni, da bodo vse obstoječe stranke orodja Chemius v naslednjih nekaj mesecih samodejno preseljene v novo orodje Chemius 2.0. Kljub temu vam bo še vedno na voljo prejšnja različica, kjer vam bo na voljo arhiv VL v PDF obliki. To pomeni, da bodo prikazani le statični PDF dokomunti in posodobitve ne bodo na voljo.

Naj še enkrat ponovim bistveno. Trenutno vam ni treba storiti ničesar – ob naslednji prijavi boste zgolj opazili novo različico orodja Chemius. Vsekakor se bomo potrudili, da vas o tem predhodno obvestimo. Ob enem se bomo trudili, da vam kar najbolje razložimo nove funkcije in vam tako pomagamo pri uporabi nove aplikacije.

Morda vas zanima kaj novi Chemius 2.0 vsebuje? Tukaj je zgolj nekaj prednosti, ki vam bodo brez dvoma koristile in prihranile še več časa:

 • Boljša povezljivost z aplikacijami in sistemi (CRM, ERP, spletne trgovine)
 • Mobilni varnostni listi
 • Uporabnost na vseh ravneh: nabava, razvoj, prodaja, logistika, varnost in zdravje pri delu
 • Uporabnost v celotni dobavni verigi: od proizvajalcev surovin do maloprodaje

Več informacij o teh prednostih boste izvedli v naslednjih objavah.

In še nekaj. To lansiranje Chemius 2.0 je zgolj začetek in ne bomo se ustavili na tej točki. Orodje Chemius 2.0. bo z novimi funkcijami postopoma postalo vse boljše in boljše. Toda te posodobitve bomo uvajali postopoma, da se boste lahko privadili na novosti.

Pa začnimo. Chemius 2.0 prihaja v kratkem.

Upoštevali smo številne povratne informacije in mnenja strank, vključili povsem nove lastne zamisli ter omogočili dodatno prilagodljivost aplikacije – to pa so lastnosti, zaradi katerih bo Chemius 2.0. postal najboljši sistem za kemijsko dokumentacijo.

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in pomoč pri razvoju Chemiusa, s katerim bomo znova premaknili meje kemične zakonodaje.

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.eu
Varnostni Listi UFI / PCN ADR Ostalo | 14. Sep 2021

 • Vsi prispevki
 • Varnostni listi
 • UFI / PCN
 • ADR
 • Biocidi
 • REACH
 • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.