Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>
  1. aprila smo dosegli nov mejnik – pripravili smo varnostni list za že štiridesettisoči izdelek.

V povprečju ima vsak izdelek varnostni list v treh jezikih. Skupaj torej skrbimo sedaj že za 120.000 varnostnih listov.

Ti varnostni listi omogočajo našim strankam, da se osredotočijo na stvari, ki so zanje res pomembne. Tako so zadovoljnejši in imajo več od življenja.

Preden podvomite, naj vam odgovorim na enostavno vprašanje ...

Kaj je vaše najdragocenejše sredstvo?

Ne, ni denar. Vedno ga lahko zaslužite več. To je čas.

Naj vam predstavim primer, da boste razumeli, kako gredo čas in varnostni listi skupaj.

Recimo, da imate 165 varnostnih listov. (V enem ali več jezikov.)

Če pripravljate (in upravljate) dokumentacijo o kemikalijah, potem veste, da potrebujete veliko časa in potrpežljivosti za pripravo ustreznega varnostnega lista.

Na podlagi več kot 20-letnih izkušenj vemo, da potrebujete 120 minut ali 2 uri časa za pripravo, posodobitev ali spremembo varnostnega lista.

Torej bi za ročno pripravo teh 165 varnostnih listov – v Wordu ali drugi programski opremi – potrebovali 330 ur. Skoraj 2 meseca dela. To pa ne vključuje posodobitev, ki jih morate izvesti, če se spremeni zakonodaja ali receptura. Ali čas, ki ga porabite, ko te varnostne liste posredujete partnerjem.

Kaj pa, če vam pomagamo zopet dobiti ta dva meseca nazaj? Kaj bi lahko storili z dvema dodatnima mesecema?

Ne bi to spodbudilo več inovativnosti, izboljšalo zadovoljstvo strank in vašo finančno uspešnost?

Lahko bi mislili, da je teh 40.000 izdelkov in 120.000 varnostnih listov le številka. Jaz pa vidim veliko uspešnih zgodb za temi 240.000 prihranjenimi delovnimi urami in zadovoljne stranke, ki mi povedo, kaj vse so dosegle prav zaradi tega novo pridobljenega časa.

Naj zaključim tako, da se zahvalim naši zavzeti ekipi strokovnjakov, saj so ravno oni tisti, ki pomagajo našim strankam hitreje doseči njihove poslovne cilje.

Simona, Ana, Urška, Benjamin, Anže, Luka in Matic – hvala vam. Vi ste središče navdiha in optimizma. Ponosen sem na vas in vesel, da lahko sodelujem z vami.

 

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.com
Varnostni Listi | 07. May 2019

  • Vsi prispevki
  • Varnostni listi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.