Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

Bens Consulting letos že 5. leto zapored ostaja v prestižni družbi dobitnikov certifikata poslovne odličnosti za mala in srednja podjetja – SME Excellent Slovenia. Certifikat v sodelovanju s priznano družbo za izdelavo bonitetnih poročil COFACE Slovenija vsako leto izda Gospodarska zbornica Slovenije.

Po mnenju GZS so „imetniki certifikata Excellent SME Slovenia v primerjavi z ostalimi poslovnimi subjekti v letu 2017 dosegli kar 17% višje prihodke na zaposlenega od povprečja; 1,4-krat višji dobiček na zaposlenega ter kar 20% višjo dodano vrednost na zaposlenega.“

Kateri so kriteriji za uspešno oceno in izdajo certifikata?

Naj omenim zgolj najpomembnejše, kot so visoka bonitetna ocena podjetja, nizka ocena tveganja za poslovanje s podjetjem ter odlična splošna ocena, ki temelji na stalnem monitoringu dejavnosti podjetja. Bens Consulting je vse te zahtevne kriterije izpolnil, zato smo na omenjeni certifikat še toliko bolj ponosni.

Kar 47 odstotkov podjetij prejemnikov certifikata je, tako kot naše podjetje, na trgu prisotnih že več kot 20 let. S tem, da smo aktivno prisotni že toliko časa, sporočamo, da nikoli ne zaspimo na lovorikah. Naše vsakodnevno poslanstvo je, da smo pri svojem delu vedno boljši. Štiri glavna načela, po katerih se ravnamo (spošljivost do drugih, izpolnjevanje danih obljub, pozitivno delovno okolje ter deljenje sreče naprej), so se tudi v tem primeru izkazala za pravilna.

Upamo in verjamemo, da certifikat SME Excellent Slovenia našim klientom, brez katerih uspešna poslovna pot ne bi bila mogoča, daje pozitivni signal za nadaljnje produktivno sodelovanje z nami. Zavedamo se namreč, da partnerji pred vstopom v poslovno sodelovanje pogosto preverjajo boniteto, zato tak certifikat olajša marsikatero odločitev.

Kako naprej?

Kot sem omenila že zgoraj, se bomo še naprej trudili ostati podjetje z zdravo delovno klimo, ki vsem zaposlenim omogoča, da v celoti razvijamo svoje potenciale. Veseli smo, da vloženega truda ne prepoznajo le naši zvesti klienti, ampak se le-ta kaže tudi navzven v obliki pridobljenega certifikata.

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.com
Varnostni Listi | 21. Sep 2018

  • Vsi prispevki
  • Varnostni listi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.